Karierni zmenek v dvigalu: Tomaž Krajnc (VIDEO)

Življenjske izkušnje in izkušnje v gospodarstvu so po mnenju Tomaža Krajnca najpomembnejše, kar ga odlikuje kot idealnega kandidata za evropskega poslanca.
Fotografija: Tomaž Krajnc
Odpri galerijo
Tomaž Krajnc

Tomaža Krajnca, kandidata za poslanca v evropskem parlamentu, smo povabili na zaposlitveni razgovor in mu prvo vprašanje zastavili že v dvigalu (elevator pitch). Približno 30 sekund časa je imel, da je predstavil svoje izkušnje, in to ne samo delovne, zaradi katerih ocenjuje, da je idealni kandidat za evropskega poslanca.

Če vrsto let delaš v gospodarstvu, poznaš resnične težave ljudi, pravi in ocenjuje, da se politiki z njimi premalo ukvarjajo. Če niso v stiku z realnim življenjem ljudi, teh težav morda niti ne vidijo, ali pa jih vidijo drugače
 
V videu si poglejte še njegov nastop.


Nadaljevanje sledi ...


EU RAZGOVORI: Irena Joveva in Tomaž Krajnc Izdelava oglasa: Delo Marketing
EU RAZGOVORI: Irena Joveva in Tomaž Krajnc Izdelava oglasa: Delo Marketing
Več iz rubrike

kariera

Zmagovalna poteza - iz športa v posel

Trdo delo. Vztrajnost. Strast. Strategija. Dober team. Recept za zmago je podoben, pa če se zanjo borite v pisarni ali na igrišču.

kariera

Ustanovitelj največjih duty free prodajaln bo letos bankrotiral

Enkrat v tem letu bo genialni 89-letni irsko-ameriški gospod po imenu Chuck Feeney bankrotiral. Ni povsem prepričan, kdaj se bo to zgodilo, vendar se tega dneva zelo veseli.

kariera

[INTERVJU] Inženirka leta doc. dr. Aida Kamišalić Latifić, predavateljica in ra…

Doc. dr. Aida Kamišalić Latifić je zgled, kam pripeljejo ambicija, pogum in vztrajnost, če pot osvetljuje svetilnik znanja in zaupanje vase.

kariera

Tradicionalni način upravljanja podjetja je preteklost

Tradicionalni menedžer vedno najprej išče krivce, nato pa želi kot »krizni superman« hipoma reševati še probleme.

Komentarji: