Karierni zmenek v dvigalu: Igor Šoltes (VIDEO)

Izkušnje pri nadzoru javnih financ, pri transparentni ter učinkoviti porabi javnega denarja in pri razporejanju sredstev v javnem sektorju so izkušnje Igorja Šoltesa, zaradi katerih je po njegovi oceni idealni kandidat za evropskega poslanca.
Fotografija: Igor Šoltes
Odpri galerijo
Igor Šoltes

Igorja Šoltesa, kandidata za poslanca v evropskem parlamentu, smo povabili na zaposlitveni razgovor in mu prvo vprašanje zastavili že v dvigalu (elevator pitch). Približno 30 sekund časa je imel, da je predstavil svoje izkušnje, in to ne samo delovne, zaradi katerih ocenjuje, da je idealni kandidat za evropskega poslanca.

Omenjene izkušnje je prinesel tudi v evropski parlament, kjer je treba smiselno razporediti 164 milijardni proračun. Zaradi tega je kredibilen in verodostojen pri delu, pravi in ocenjuje, da ima veščine povezovanja ljudi in zna na prvo mesto postavljati tiste ideje, ki so v javnem interesu.
 
V videu si poglejte še njegov nastop.Nadaljevanje sledi ...

Igor Šoltes in Violeta Tomić Avtor: Delo Marketing
Igor Šoltes in Violeta Tomić Avtor: Delo Marketing


Več iz rubrike

kariera

Zmagovalna poteza - iz športa v posel

Trdo delo. Vztrajnost. Strast. Strategija. Dober team. Recept za zmago je podoben, pa če se zanjo borite v pisarni ali na igrišču.

kariera

Ustanovitelj največjih duty free prodajaln bo letos bankrotiral

Enkrat v tem letu bo genialni 89-letni irsko-ameriški gospod po imenu Chuck Feeney bankrotiral. Ni povsem prepričan, kdaj se bo to zgodilo, vendar se tega dneva zelo veseli.

kariera

[INTERVJU] Inženirka leta doc. dr. Aida Kamišalić Latifić, predavateljica in ra…

Doc. dr. Aida Kamišalić Latifić je zgled, kam pripeljejo ambicija, pogum in vztrajnost, če pot osvetljuje svetilnik znanja in zaupanje vase.

kariera

Tradicionalni način upravljanja podjetja je preteklost

Tradicionalni menedžer vedno najprej išče krivce, nato pa želi kot »krizni superman« hipoma reševati še probleme.

Komentarji: