Urša Milavec

O avtorju

Diplomantka fakultete za šport je ustanoviteljica Master Change Traininga, ki se ciljno ukvarja z obvladovanjem stresa in gradnjo ravnovesja na področju uma, telesa in duha. S svojim znanjem pomaga do večje učinkovitosti, mentalne trdnosti, dobrega obvladovanja stresa in harmonije številnim podjetjem kot tudi posameznikom.

mnenja

Zakaj meditacija?

Drža, ki jo zavzemamo pri meditaciji, pomeni, da povezujemo absolutno z relativnim, nebo s tlemi, nebesa z zemljo.

mnenja

Snežna krogla

Ko imamo veliko misli in razburkan um, ne vidimo situacije, ki nas je vznemirila več jasno. Zadeva nas, kot prizor v snežni krogli, potegne vase in zaslepi.

mnenja

Dihanje je življenje

Dihanje je življenje in če boš dihal dobro, boš dolgo živel, pravi stari indijanski pregovor.

mnenja

Življenje po življenju

Zahodna družba ob vseh svojih tehnoloških in znanstvenih dosežkih o smrti tako rekoč nič ne ve, še manj o tem, kaj se dogaja med umiranjem ali po smrti.

mnenja

Resnica

Resnica je torej ena sama, njeno razumevanje pa poteka na različnih ravneh. Bolj kot smo v stiku z njo, bolj preprosto in mirno bomo živeli.

mnenja

Mladost v telesu

Mladosti v telesu ne merimo z leti oz. kronološko starostjo, saj ta ni v neposredni korelaciji s funkcionalnostjo telesa in količino življenjske energije.

mnenja

Tao te Ching

Tao te Ching nam pomaga razumeti princip Taoizma, ki je starodavna šola filozofije, katere modrosti so še kako aktualne v današnjem času.

aktualno

Wesak

Wesak dan je sveti dan za budiste ter največji duhovni praznik sploh. To je dan, ki ga častijo budisti po vsem svetu.

b2b

Skrite moči v človeku

Vsi si želimo trajno srečo. A kako se iztrgati iz spremenljivega toka usode in potešiti globoko notranje hrepenjenje po sreči in harmoniji?

b2b

Koncept akaše

Naše zaznavanje ni omejeno na širjenje valov v elektromagnetnem polju in v zraku ter naše telesne zaznave. S svetom smo povezani globje in obsežneje.