Koliko so vredni člani klana Kardashian?

Kateri član družine Kardashian-Jenner je s svojo neizmerno slavo zaslužil največ denarja?
Fotografija: Koliko so vredni člani klana Kardashian? Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Koliko so vredni člani klana Kardashian? Foto: Shutterstock

Vsi vemo, da je družina Kardashian-Jenner neverjetno bogata in da tega ne skrivajo. Javnosti je že leta omogočen obsežen dostop do izjemno bogatega življenjskega sloga vsakega člana, predvsem zaradi družbenih medijev in resničnostne televizijske oddaje Keeping Up with the Kardashians, ki je bila prvič predvajana leta 2007.

image_alt
Slavni, ki imajo svoje blagovne znamke čokolade in slaščic

Serija je dokumentirala dramo in odnose v najbolj znanem hollywoodskem gospodinjstvu ter gledalcem ponudila sedež v prvi vrsti za nekatere najbolj ikonične trenutke pop kulture današnjega časa. 

Ko je bilo leta 2020 objavljeno, da se KUWTK približuje koncu, je novica prevzela medijski svet šovbiznisa, vse dokler ni Khloé Kardashian v oddaji Ellen razkrila, da bo na Hulu leta 2022 izšla nova oddaja. Nov resničnostni šov klana Kardashian je bil prvič predvajan aprila, po nekaterih podatkih pa že podira rekorde v gledanosti, kar bo članom najbolj slavne družine ta hip nedvomno še povečalo bogastvo.

Kateri član družine Kardashian-Jenner je s svojo neizmerno slavo zaslužil največ denarja?

image_alt
Srečni bogataši

 Kim Kardashian – 1,8 milijarde dolarjev

Kraljica Instagrama je glede na Forbesov seznam milijarderjev iz leta 2022 ocenjena na ogromnih 1,8 milijarde dolarjev.

Kim Kardashian. Foto: Reuters
Kim Kardashian. Foto: Reuters

41-letna ločenka od Yea (prej znan kot Kanye West) pridobiva svoje bogastvo predvsem z deleži v kozmetični znamki KKW Beauty in blagovni znamki oblikovalskih oblačil Skims v vrednosti 500 milijonov ameriških dolarjev. Podjetnica, ki je postala resničnostna zvezda, in njen nekdanji mož sta na seznamu, med skupno 2.668 milijarderji po vsem svetu.

Kylie Jenner – 900 milijonov dolarjev

Kylie Jenner je bila leta 2019 razglašena za najmlajšo milijarderko, a se je kasneje izkazalo, da je bila ocenjena neto vrednost pretirana. Po trenutni oceni Forbesa je najmlajša iz klana Kardashian vredna 900 milijonov dolarjev.  

Kylie Jenner. Foto: Danny Moloshok/REUTERS
Kylie Jenner. Foto: Danny Moloshok/REUTERS

Za prodajo 51 odstotkov svoje kozmetične znamke pred tremi leti je v žep pospravila tudi ne preveč skromnih 540 milijonov dolarjev (pred obdavčitvijo). 

Prvih 15.000 kompletov njenega najbolj priljubljenega kozmetičnega izdelka, Kylie Lip Kit, je bilo takoj po lansiranju leta 2015 razprodanih v nekaj minutah. Druge povezane znamke s Kylie so Kylie Skin, Kylie Swim in Kylie Baby.

Magnat družbenih medijev ima na Instagramu 327 milijonov sledilcev, več kot njena starejša sestra Kim.

image_alt
Kako Jim Carrey porablja svoje bogastvo?

Kris Jenner – 190 milijonov dolarjev

Na tretjem mestu najbogatejših članov družine je matriarh Kardashianovih s 190 milijoni dolarjev, Kris Jenner. 'Mamager' naj bi zaslužila približno 100.000 dolarjev na epizodo KUWTK, po poročanju Forbesa pa je prejela tudi 10-odstotni delež donosnega zaslužka svojih otrok.

Kris Jenner. Foto: Shutterstock
Kris Jenner. Foto: Shutterstock

Caitlyn Jenner – 100 milijonov dolarjev

Dobitnica zlate olimpijske medalje se je pojavila na KUWTK kot mož Kris Jenner, s katero ima dve hčerki. Njihov odnos je bil po objavi spremembe spola zelo turbulenten, danes pa ostajajo zelo povezani.

Caitlyn Jenner. Foto: AUDE GUERRUCCI/Reuters
Caitlyn Jenner. Foto: AUDE GUERRUCCI/Reuters

Bogastvo Caitlyn izvira iz oddaje 'Jaz sem Cait' skupaj s številnimi pogodbami vključno s kozmetiko MAC.

Kourtney Kardashian – 65 milijonov dolarjev

Kourtney Kardashian znana kot ena najbolj drznih Kardashiank, zasluži milijone s KUWTK, podpornimi pogodbami in svojo blagovno znamko življenjskega sloga Poosh.

Travis Barker in Kourtney Kardashian. Foto: ANDREW KELLY/Reuters
Travis Barker in Kourtney Kardashian. Foto: ANDREW KELLY/Reuters

Čeprav je v primerjavi s Kim njeno bogastvo drobiž, poznavalci pričakujejo, da se bo to povečalo ob objavi posnetka poroke s Travisom Barkerjem.

Khloé Kardashian – 50 milijonov dolarjev

Khloé Kardashian je ocenjena na okoli 50 milijonov dolarjev. Poleg svojih donosnih poslov se je odločila izkoristiti eno stvar, zaradi katere so jo mediji pogosto preučevali: njeno telo.

Khloe Kardashian. Foto: ANDREW KELLY/Reuters
Khloe Kardashian. Foto: ANDREW KELLY/Reuters

Igrala je v spin-offu resničnostnega šova Revenge Body s Khloé Kardashian, ki spodbuja zdravo preobrazbo telesa, osredotočeno na fitnes, leta 2019 pa je celo prijavila blagovno znamko za ime opreme za vadbo Khlo-Fit. Khloe je tudi soustanoviteljica blagovne znamke oblačil Good American, ki prodaja oblačila za vse tipe postave.

image_alt
Kdo je najbogatejši v Hollywoodu?

Kendall Jenner – 45 milijonov dolarjev

Kendall je bila dve leti zapored po Forbesu uvrščena kot najbolje plačana manekenka na svetu, ker je samo v letu 2018 z nastopi zaslužila neverjetnih 22,5 milijona dolarjev. 

Kendall, Kourtney in Khloe. Foto: Facebook/Kendall Jenner
Kendall, Kourtney in Khloe. Foto: Facebook/Kendall Jenner

Čeprav se je ukvarjala z različnimi dejavnostmi, glavnina njenega bogastva še vedno izvira iz manekenstva, nastopov v KUWTK in sodelovanja z luksuznimi blagovnimi znamkami, kot sta Calvin Klein in Estée Lauder.

Rob Kardashian – 10 milijonov dolarjev

Robu Kardashianu je bilo v skladu z njegovo pogodbo KUWTK zagotovljeno minimalno milijon dolarjev na leto za sodelovanje v resničnostnem šovu Kardashianovih.

Rob Kardashian z mamo Kris Jenner. Foto: Judy Eddy/WENN
Rob Kardashian z mamo Kris Jenner. Foto: Judy Eddy/WENN

Čeprav njegov status slavne osebe v primerjavi z njegovimi sestrami skoraj ne obstaja, ima kljub temu roko v številnih lastnih modnih in življenjskih podjetjih, vključno s pekočo omako Grandeza, podjetjem za nogavice Arthur George in blagovno znamko oblačil Halfway Dead po Life & Revija Style.

image_alt
Slavni bogataši, ki imajo v lasti zasebne otoke

Več iz rubrike