Nova razkošna nepremičnina Jennifer Anniston

Zvezdnica serije Prijatelji Jennifer Anniston je nedavno kupila razkošno nepremičnino od Oprah Winfrey.
Fotografija: Foto: Instagram/Jennifer Anniston
Odpri galerijo
Foto: Instagram/Jennifer Anniston

Nakup nepremičnin v Montecitu ni majhen posel. To je raj za zvezdnike in najnovejša lastnica hiše v tem mestu je Jennifer Anniston. Po navedbah portala Luxury Launches je zvezdnica serije Prijatelji pred kratkim kupila dom medijske titanke Oprah Winfrey na tem območju za neverjetnih 14,8 milijona dolarjev.

image_alt
Zvezdniki, ki so se odrekli denarju

Vila Anniston

Vilo Anniston je bila prvotno zgrajena leta 1998, "toskanska kmečka hiša", kot so jo imenovali prej, pa je bila v preteklih letih močno prenovljena. Na več kot 370 kvadratnih metrih obsega štiri spalnice, tri kopalnice in eno sobo urejanje.

Na gozdnatem zemljišču, ki se razprostira na več kot hektarju površine, sta tudi majhna ločena hiša za goste in samostojna telovadnica. To dopolnjujejo travnate trate, urejeni vrtovi, terase za zabavo, več zrelih hrastov in dvorišče za vozila, ki zlahka sprejme petnajst avtomobilov.

Foto: Delo
Foto: Delo

Preobrazba posestva skozi leta

Oprah je posestvo kupila v začetku leta 2021 za 10,5 milijona dolarjev od newyorškega upravitelja hedge sklada Freda Shumana in njegove žene Stephanie. Takrat je vključevalo en velik kompleks z glavno hišo v mediteranskem slogu, dve manjši hišici in bujno zeleno zemljišče.

Pozneje pa je medijska mogulja rezidenco razdelila na dva dela in vsako polovico prodala različnim kupcem - eno Bobu Greenu, ki je po naključju Oprahin osebni trener in upravitelj nepremičnin, drugo pa Jennifer Anniston.

Premoženje in druge nepremičnine Jennifer Anniston

Annistonova je v svoji filmski karieri obogatela. V desetletnem obdobju predvajanja serije Prijatelji je zaslužila približno 90 milijonov ameriških dolarjev in kmalu zatem še bolj zaslovela. Annistonova je od takrat nastopila v več kot 40 filmih in je najbogatejša med celotno zvezdniško zasedbo Prijateljev.

Njeno glavno prebivališče je razkošna hiša v Los Angelesu, ki jo je leta 2012 kupila za 21 milijonov dolarjev. Nahaja se na vrhu hriba v Bel Airu in vključuje najboljše udobje. Poleg tega je Annistonova znana tudi po tem, da ima v lasti še vrsto drugih nepremičnin.

image_alt
Kdo je najbogatejši v Hollywoodu?

Več iz rubrike