Zvezdniki, ki so se odrekli denarju

Kateri zvezdniki so se raje kot za zvezdništvo odločili za normalno življenje?
Fotografija: Cameron Diaz se je naveličala igralstva. Foto: wikipedia
Odpri galerijo
Cameron Diaz se je naveličala igralstva. Foto: wikipedia

Za nekatere je klic slave dovolj močan, da želijo ostati pod žarometi čim dlje. Medtem ko nekateri brez slave ne morejo živeti, so se ji drugi skupaj z denarjem odpovedali. Kateri zvezdniki so izginili iz oči svetovne javnosti?

image_alt
Zakaj je Will Smith v resnici udaril Chrisa Rocka?

Cameron Diaz

Priljubljeni hollywoodski igralki je vrata v svet slavnih odprla vloga v filmu The Mask leta 1994. Kasneje je igrala v številnih uspešnicah, kot so: Charliejevi angelčki, Maščevanje v visokih petah, Nori na Mary, Moj bivši se poroči itd. Več kot priljubljenost in denar ji pomeni materinstvo, zato se je po rojstvu hčerke odločila, da bo igralstvo obesila na klin in se posvetila njeni vzgoji.

Amanda Bynes

Igralko poznamo predvsem po vlogi v filmih Kar si dekle želi, Mastni lažnivec in Mlada nogometašica, igrala pa je tudi v številnih serijah, med njimi je najbolj znana Moja super sestra, kjer je igrala skupaj z Jennie Garth.

Amanda Bynes je zaslovela že kot najstnica. Foto: Hector Mata/Reuters
Amanda Bynes je zaslovela že kot najstnica. Foto: Hector Mata/Reuters

Leta 2007 je začela ustvarjati lastno modno linijo, ki je hitro postala zelo uspešna. Nekaj let kasneje je naznanila, da se bo pri 24 letih upokojila, saj ji igralstvo ne prinaša več zadovoljstva.

Frankie Muniz

Frankie Muniz je zaslovel že kot najstnik v humoristični seriji Malcolm in the Middle. Kot je večkrat poudaril v številnih intervjujih za tuje medije, ga kljub premoženju in slavi igralstvo ne osrečuje, zato je po sedmih letih snemanja serije nehal igrati. Nedavno je odprl trgovino z oljčnim oljem, najrajši pa se posveča dirkanju z avtomobili.

Mara Wilson

Mara je zaslovela kot otrok v vlogi Matilde v istoimenskem filmu. Zvezdništvo je takrat ni pritegnilo, zato se je kot igralka upokojila že pri 13 letih. Danes piše knjige, vključno s spomini o statusu otroške zvezde. Čeprav rada pripoveduje zgodbe, o nastopu pred kamero govori z nekaj prezira, navaja spletna stran Collider.

image_alt
Najbolje plačani igralci v letu 2021

ABBA

Legendarna skupina ABBA je zaslovela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja in oboževalce razveselila s številnimi uspešnicam, kot so: Waterloo, Mamma Mia, Ring Ring, Fernando itd. Po skoraj desetih letih so se neuradno razšli in nadaljevali s solo karierami. Leta 2000 jim je ameriško podjetje ponudilo milijardo dolarjev za ponovno koncertno turnejo, a so jih zavrnili. Nedolgo nazaj so svoje oboževalce razveselili z napovedjo novega albuma, letošnjo pomlad pa načrtujejo tudi niz revolucionarnih koncertov.

Gene Hackman

Igralec je igral v nekaterih najbolj znanih filmih: Bonnie in Clyde, Superman, Hitri in drzni, Državni sovražnik itd. Za svoje delo pa je prejel tudi dva oskarja (The French Connection in Unforgiven). Po 60 letih v šovbiznisu se je odločil, da se upokoji, in postane pisatelj. Danes ustvarja predvsem zgodovinske fikcije.

image_alt
Kdo je najbogatejši v Hollywoodu?

Več iz rubrike