Štiridnevno križarjenje za 120 evrov

Križarjenja že dolgo niso več cenovno nedostopna. Nekatere družbe ponujajo štiridnevno uživanje na ladji že za 120 evrov.
Fotografija: Foto: Posnetek zaslona/The Travel
Odpri galerijo
Foto: Posnetek zaslona/The Travel

Počitnice na križarki so v preteklosti veljale za dostopne samo tistim z malce večjim proračunom. Križarjenja postajajo najbolj priljubljen način potovanja, v zadnjem času pa so postala zelo cenovno dostopna. Spletna stran The Travel navaja nekaj križarjenj na ladjah, ki ponujajo kakovostno namestitev, vrhunsko hrano in veliko sprostitvenih dejavnosti po zelo ugodni ceni.

image_alt
Hoteli s petimi zvezdicami za manj kot 35 evrov na noč

Carnival Sunrise: štiridnevno križarjenje po Bahamih

Ta križarjenja so znana po tem, da najbolj privlačijo zabave željne dopustnike in mladoporočence. Linija je priljubljena tudi zaradi zelo ugodne cene, ki znaša le 120 evrov na osebo.

Foto: Posnetek zaslona/The Travel
Foto: Posnetek zaslona/The Travel

Carnival Sunrise ponuja v sklopu štiridnevnega izleta po Bahamih obilo zabavnih dejavnosti; od igranja košarke do vožnje s kajakom. Potniki lahko svoje brbončice razvajajo v restavracijah Blueiguana Cantina in Pizzeria del Capitano.

MSC Cruise's MSC Divina: štiridnevno križarjenje po Karibih in Bahamih

MSC Divina z diamantnim stopniščem, posutim s kristali Swarovski, je za potnike z nizkim proračunom prava poslastica, saj križarjenje združuje razkošje in ugodne cene. Potniki lahko svojo srečo preizkusijo v igralnici Casino Veneziano, si ogledajo predstavo v gledališču ali pa plavajo v ogromnem bazenu.

Ena izmed postojank je tudi zasebni otok na Bahamih, ki ponuja potnikom intimno sproščanje na plaži. Cena križarjenja na trikrat nagrajeni luksuzni križarki znaša 136 evrov na osebo.

Foto: Posnetek zaslona/The Travel
Foto: Posnetek zaslona/The Travel

Royal Caribbean's Rhapsody Of The Sea: tri nočitve na Cipru

Ta križarka je popolna mešanica ugodnih cen in zabave, saj na krovu ponuja številne dejavnosti. Možno je koristiti plezalno steno, se udeležiti kulinaričnega tečaja, se predajati sončenju v solariju ali iti v kino na prostem ob bazenu. Preden se odpravijo na plovbo, lahko potniki raziskujejo Haifo, izraelsko pristaniško mesto.

Haifa ponuja možnosti za raziskovanje kulturnih in zgodovinskih znamenitosti; naj gre za obisk najstarejšega samostana na svetu ali Bahai svetišča. V Limassolu si potniki lahko ogledajo starodavni grad Kolossi, ki je bil zgrajen v srednjem veku, ali pa odidejo po nakupih v eno največjih nakupovalnih središč. Kot navaja spletna stran The Travel, znaša cena križarjenja 152 evrov na osebo.

image_alt
Čudovite in cenovno ugodne države za potovanje

Norwegian Cruise Line's Norwegian Epic: štiridnevno križarjenje po Italiji in Španiji

Za manj kot 150 evrov na osebo lahko potniki uživajo v razkošju Rima in Barcelone v velikem slogu. Družba Norwegian Cruise Lines je priznana kot tretja največja družba za križarjenja na svetu. Križarka ponuja brezplačni brezžični internet, masaže, izvrstno hrano, brezplačne izlete in mnoge druge ugodnosti.

Na postojankah v Italiji in Španiji si je možno ogledati nekatere najbolj znane znamenitosti. V Rimu lahko turisti občudujejo Kolosej in pozdravijo papeža v Vatikanu. V Španiji lahko uživajo v okusni kulinariki in si ogledujejo veličastne stavbe, kot je bazilika Sagrada Família.

MSC Cruises' MSC Seashore: štiri nočitve v Sredozemlju

Nizkocenovno križarjenje na luksuzni ladji je primerno za vse željne raziskovanja lepot Evrope. Med štiridnevnim križarjenjem si potniki lahko ogledajo francoski Marseille in italijansko Genovo. Tistim, ki jih raziskovanje evropskih mest ne zanima, pa križarka ponuja zabavo na krovu.

image_alt
Razkošna jahta v obliki galeba, ki ne ustvarja emisij

Eleganten zunanji bazen, vodni park, 11 restavracij in razkošni saloni bodo poskrbeli, da bodo počitnice prehitro minile. Cena za štiridnevno zabavo je 214 evrov, navaja The Travel.

Več iz rubrike