Hoteli s petimi zvezdicami za manj kot 35 evrov na noč

Za bivanje v hotelu s petimi zvezdicami je treba odšteti več sto ali celo tisoč evrov na noč. Obstajajo pa tudi precej ugodnejši luksuzni hoteli.
Fotografija: Hotel İçkale, Turčija. Foto: posnetek zaslona/Hotel İçkale
Odpri galerijo
Hotel İçkale, Turčija. Foto: posnetek zaslona/Hotel İçkale

Velikokrat dopust rezerviramo glede na razpoložljivo finančno stanje. Tako si le redkokdo privošči nočitev v dražjem hotelu ali bolj luksuzni nastanitvi. Res je, da vrhunske nastanitve niso poceni, večina hotelov s petimi zvezdicami namreč na noč zaračuna več sto ali celo tisoč evrov. Vseeno pa se najdejo tudi hoteli, ki vrhunsko izkušnjo ponujajo po zelo nizkih cenah. Spletna stran Yahoo finance navaja nekaj prefinjenih hotelov, v katerih je mogoče prenočiti za manj kot 35 evrov.
image_alt
Luksuzni hotel, vklesan v hrib pod oljčnim nasadom

Novotel Ahmedabad, Indija


Kdor dopustuje v Indiji in išče poceni nastanitev, je ta hotel zanj prava izbira. Odlično ponudbo dopolnjujeta velik odprt bazen in restavracija, kjer strežejo japonske in korejske jedi. Cena nočitve je 23 evrov.
image_alt
Slovenija med najbolj ugodnimi državami za upokojitev

The Royal Surakarta Heritage, Indonezija


Butični hotel s petimi zvezdicami se nahaja na otoku Java zahodno od Balija. Prednost hotela je tudi njegova lokacija, saj se nahaja v bližini palače Mangunegaran in muzeja iz 19. stoletja. Razkošna nepremičnina se ponaša s polodprtim bazenom, zdraviliščem in razkošnim dekorjem. Cena na noč znaša 26 evrov.
Hotel Pullman Bali Legian Beach, Indonezija. Foto: posnetek zaslona/All Accor
Hotel Pullman Bali Legian Beach, Indonezija. Foto: posnetek zaslona/All Accor

Hotel İçkale Ankara, Turčija


Kljub izjemno nizki ceni ponuja ta vrhunski hotel prefinjeno doživetje turške kulture. Čudovit spa, notranji bazen in vrhunska restavracija so le nekatere storitve za razvajanje gostov v hotelu, kjer je možno bivati za samo 28 evrov na noč.

The Raweekanlaya Bangkok, Tajska


Prefinjen hotel v stavbi iz 19. stoletja se nahaja poleg turistično zelo obiskanega narodnega muzeja in velike palače. Izjemna lokacija in razkošna notranjost sta na voljo že za 27 evrov na noč.
image_alt
V Splitu zaživel prestižni hotel z edinstveno strešno restavracijo

Rezidenca Grand Venus, Kambodža


Hotel s petimi zvezdicami ponuja velik zunanji bazen, prostorne in razkošno opremljene sobe in luksuzne storitve na višjem nivoju. Cena za nočitev znaša 34 evrov.
Hotel Raweekanlaya, Tajska. Foto: posnetek zaslona/hotel Raweekanlaya
Hotel Raweekanlaya, Tajska. Foto: posnetek zaslona/hotel Raweekanlaya

Hotel Pullman Bali Legian Beach, Indonezija


Hotel je oddaljen od plaže Kuta le nekaj minut hoje. Ta je najbolj znana po deskanju in osupljivih sončnih zahodih. Hotel ponuja zasebne balkone, terase, dve vrhunski restavraciji in velik bazen na strehi. Za nočitev je treba odšteti 31 evrov.
 

Hotel Sürmeli Adana, Turčija


Hotel na jugu Turčije se ponaša s petimi zvezdicami in storitvami, kot so brezplačen zajtrk, zunanji bazen z barom, turška kopel in bližina izjemne znamenitosti Ulu Cami, mošeje iz 16. stoletja. Nočitev v tem hotelu je na voljo za 31 evrov.
image_alt
40-metrski luksuzni katamaran očara na prvi pogled

Več iz rubrike