Richard Branson predstavil novo luskuzno križarko

Križarka Valiant Lady je 278 metrov dolga morska lepotica, ki sprejme 2770 potnikov. Na ladji je 17 palub, bazen in salon za tetoviranje.
Fotografija: Valiant Lady. Foto: posnetek zaslona/CNN Travel
Odpri galerijo
Valiant Lady. Foto: posnetek zaslona/CNN Travel

Milijarder Richard Branson je premierno predstavil svojo novo križarko Valiant Lady. To je 278 metrov dolga morska lepotica, ki sprejme 2770 potnikov. Na ladji, ki naj bi bila namenjena zgolj odraslim, je 17 palub, bazen in salon za tetoviranje.

image_alt
40-metrski luksuzni katamaran očara na prvi pogled

Nirmal Saverimuttu, predsednik Virgin Voyages, je za CNN Travel povedal, da njihova družba upa, da bo Valiant Lady gostiteljica poletnih križarjenj, ko se bodo omejitve, vezane na pandemije, umirile. Na njeno predhodnico Scarlet Lady so se gosti pozitivno odzvali in pri družbi stavijo na to, da bo podobnega odziva deležna tudi Valiant Lady.

Valiant Lady ima bleščečo notranjost in vzdušje butičnega hotela. Foto: posnetek zaslona/CNN Travel
Valiant Lady ima bleščečo notranjost in vzdušje butičnega hotela. Foto: posnetek zaslona/CNN Travel

Križarka daje prednost tako wellnessu kot zabavam

Pri Virgin Voyages želijo, da bi se njihove ladje občutno razlikovale od tradicionalnih plovil. Scarlet Lady in Valiant Lady sta si med seboj precej podobni. Obe imata bleščečo notranjost in dajeta vtis butičnega hotela s številnimi restavracijami. Valiant Lady ima izjemen dizajn. Notranja in zunanja restavracija sta opremljeni z ležalniki s pogledom na morje. Družba Virgin Voyages je na Instagramu delila fotografije novega polovila, ki so posnete z dronom. Radovednežem so tako omogočili vpogled v prostrane zunanje palube, kjer se nahajajo Sun Club, VIP sončna terasa in zasebne kabine.

image_alt
Najdražje avtomobilske znamke na svetu

Potniki omenjene križarke lahko dostopajo do aplikacije Sailors, preko katere lahko naročijo šampanjec, ne glede na to, na katerem delu ladje se nahajajo. Ključna značilnost križarke je tudi zdravstveni program Vitamin Sea, ki daje prednost tako wellnessu kot zabavam. Program vključuje neomejeno število vstopov v fitnes, zabave z DJ-i in akustične nastope na plaži, navaja CNN Travel.

image_alt
Oče in sin pomagata pri iskanju izgubljenih bitcoinov

Družbi Virgin Voyages se je pridružila tudi Jennifer Lopez

Po poročanju tujih medijev se je družbi Virgin Voyages nedavno poslovno pridružila tudi slavna zvezdnica Jennifer Lopez. Pevka in igralka bo sodelovala na področju wellnessa in fitnesa ter v sklopu ponudbe zabave. Pri Virgin Voyages bodo prvi, ki bodo ekskluzivno predstavili njeno linijo za nego obraza JLo Beauty.

Pink Agave, mehiška restavracija na Valiant Lady. Foto: posnetek zaslona/CNN Travel
Pink Agave, mehiška restavracija na Valiant Lady. Foto: posnetek zaslona/CNN Travel

Bransona veseli, da bo Virgin Voyages pomagala oblikovati prihodnost potovanj na odprtem morju. V družbi imajo za v prihodnje še nekatere druge cilje. Kljub zamudam, do katerih je prišlo zaradi situacije s pandemijo, nameravajo predstaviti še dve ladji. Letos naj bi lansirali še Resilient Lady, četrta pa bo, če bo vse po načrtih, v ponudbi v letu 2023.

image_alt
Trgovska veriga za oblačila in izdelke za dom prihaja v Slovenijo

Več iz rubrike