Razkošno življenje Cristiana Ronalda

Nogometna zvezda Cristiano Ronaldo je lani zaslužil 120 milijonov dolarjev. Svojega bogastva ne skriva, še več, zelo rad ga deli z drugimi.
Fotografija: Cristiano Ronaldo. Foto: AFP 
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo. Foto: AFP 

Da Cristiano Ronaldo​ spada med najboljše športnike, ni skrivnost. Kot tudi ne, da zelo dobro zasluži. Samo lansko leto naj bi naštel za120 milijonov dolarjev plač, hkrati pa je postal prvi aktivni športnik, ki je v svoji karieri zaslužil milijardo dolarjev.
image_alt
Bodo Gatesovi otroci dobil večji kos dediščine?

Ronaldo svoje bogastvo tudi rad zapravlja. Po poročanju tujih medijev naj bi nedavno v baru zapravil 37.000 dolarjev v manj kot pol ure. Luksuzne zasebne zabave, milijone vredni modni dodatki in pregrešno dragi avtomobili, to je življenjski slog Cristiana Ronalda, ki ga rad deli z družino in prijatelji.
 

Modni dodatki


Cristiano Ronaldo s svojo zaročenko. Foto: Juan Medina/REUTERS
Cristiano Ronaldo s svojo zaročenko. Foto: Juan Medina/REUTERS
Ronaldo naj bi svoji zaročenki kupil zaročni prstan v vrednosti 850.000 dolarjev. Tudi sam ima rad drage modne dodatke, predvsem razkošne ure. V svoji zbirki ima med drugim uro Jacob & Co Caviar, obloženo s 400 diamanti. Slednja je vredna 2,5 milijona dolarjev. Največkrat pa njegovo roko krasi 18 karatna zlata ura, znamke Rolex GMT Master, pokrita z diamanti (vredna 500.000 dolarjev).

Dragi avtomobili


Georgina Rodriguez, Ronaldova zaročenka naj bi vsak mesec od bodočega moža prejemala 'žepnino' v vrednosti 100.000 dolarjev. Čeprav je denar namenjen za njeno razvajanje, pa je Georgina zaročencu podarila 130.000 dolarjev vrednega Mercedesa.
image_alt
Najboljše luksuzne blagovne znamke za moške

Poleg Mercedesa, Ronaldov vozni park krasijo še Lamborghini, Aston Martin, Bugatti, Bentley, več Ferrarijev in nekaj Rolls Roycev. Avtomobili naj bi bili skupaj vredni več kot 22 milijonov dolarjev.
 

Luksuzne nepremičnine


Cristiano Ronaldo. Foto:  AFP / Fabrice COFFRINI
Cristiano Ronaldo. Foto:  AFP / Fabrice COFFRINI
Ronaldo ima v lasti kar nekaj nepremičnin. Med drugim štiri milijone dolarjev vredno posestvo v britanskem Alderley Edge. V Španski La Finci si je privoščil graščino, vredno 6,7 milijona dolarjev. Trenutno živi v manjšem dvorcu v Torinu s čudovitim razgledom na mesto. Poleg bazena lahko v njegovem domu najdemo tudi veliko telovadnico.

Poleg teh ima še počitniško hišo na Costa del Sol, vredno dva milijona dolarjev, njegov brat in mama pa živita v njegovem drugem 10 milijonov vrednem počitniškem domu na Madeiri.
 

Draga sprostitev


Zvezdnikova družina dopust najraje preživlja na svoji 27 metrov dolgi in sedem milijonov vredni jahti. Azimut Grande ima pet kabin in šest kopalnic – več kot dovolj prostora za družino in prijatelje.
image_alt
Lewis Hamilton: življenje na veliki nogi

Ko gre za družino in prijatelje, se Ronaldo s stroški ne obremenjuje. Za zabavo s soigralci iz Real Madrida naj bi v Maroku, po poročanju tujih medijev, zapravil 1,5 milijona dolarjev.

Cristiano Ronaldo je zvezdnik, ki rad živi na veliki nogi. Čeprav z razkošnim življenjem daje vtis, da živi nezdravo, pa temu ni tako. Kot je povedal v nedavnem intervjuju, za ohranjanje forme zelo pazi na prehrano. Na njegovem meniju se največkrat znajde piščanec, riž in zelenjava.

Najraje pije vodo, gaziranim in sladkanim pijačam pa se izogiba. Pred kratkim je poskrbel, da je prišel na naslovnice, po tem ko je na tiskovni konferenci za Euro 2020 z mize odstranil steklenice kokakole in svojim oboževalcem 'svetoval', naj raje pijejo vodo. Po tem dogodku je tržna vrednost Kokakole strmoglavila za 4 milijarde dolarjev.

Več iz rubrike