Najboljše luksuzne blagovne znamke za moške

Nekatere blagovne znamke za moške so še posebej znane po svoji tradiciji in kakovosti.
Fotografija: Rolex ročna ura, Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Rolex ročna ura, Foto: Shutterstock

Moški, ki dajo veliko na svoj videz, na luksuz in modne smernice, posegajo po izdelkih blagovnih znamk najvišje kakovosti. Med blagovne znamke z največjim ugledom, ki ponujajo oblačila in modne dodatke za moške, zagotovo spadajo tudi spodnje. 
 

Ralph Lauren


Gre za blagovno znamko, ki je sinonim za visoko moško modo. Leta 1967 jo je ustanovil ameriški modni oblikovalec Ralph Rueben Lifshitz, ki je sprva oblikoval moške kravate. Danes Ralph Lauren slovi kot svetovno znana luksuzna modna znamka, ki ustvarja izjemna oblačila za moške in ženske.
image_alt
Hrvaška: kako oglasi za nastanitve zavajajo turiste

Brunello Cucinelli


Posebnost blagovne znamke je v tem, da je vsak izdelek ročno izdelan. Brunello Cucinelli je italijanski oblikovalec moških oblačil, ki svojo istoimensko modno znamko opisuje kot 'sportivo chic'. Za izdelke pod to znamko je značilna poseben način izdelave, materiali zanje so izjemno kvalitetni in pridobljeni na poseben način. Temu primerna je tudi cena vsakega razpoložljivega kosa oblačil in modnih dodatkov.
 

Rolex


Rolex je švicarska blagovna znamka, znana po svojih ročnih urah, ki jih izdeluje že od leta 1915. Izjemen sloves se drži linije Rolex Submariner. Gre za serijo športnih ur, ki so odporne na vodo in korozijo. Veljajo za klasiko med ročnimi urami.
Rolex ročna ura, Foto: Shutterstock
Rolex ročna ura, Foto: Shutterstock

Giorgio Armani


Italijanska luksuzna modna hiša Giorgio Armani je znana po celem svetu. Ponuja oblačila izjemne kakovosti. V njihovi ponudbi so konfekcija, usnjena galanterija, čevlji, ure, nakit, očala, kozmetika in notranja oprema. Znamka je znana po luksuznem, a lahkotnem pogledu na modo. V uporabi so tudi vrhunski materiali.
 

Paul Smith


Ta globalna blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1970, še posebej znana je na območju Združenega kraljestva. Zaradi rabe posebnih materialov njihova oblačila precej odstopajo od drugih. Tkanine, barve in modeli, ki so uporabljeni pri snovanju oblek so prava mojstrovina.
image_alt
Podkast: Vojko Golmajer - kakšen je danski pristop k poslu

Timberland


Ta ameriška blagovna znamka proizvaja najboljše čevlje iz vrhunskih materialov. Leta 1952 jo je ustanovil Nathan Swartz. Poleg čevlje ponuja tudi ure, oblačila, sončna očala in druge artikle. Podjetje pri izdelavi oblačil, obutve in modnih dodatkov uporablja materiale, ki so prijazni do okolja.
 

Bally


Gre za švicarsko podjetje, ki izdeluje modne izdelke. Leta 1851 ga je ustanovil Carl Franz Bally. Bally se ponaša z dolgoletno tradicijo in deluje na temelju kakovosti. Med najbolj priljubljene stvaritve sodijo moški čevlji Scribe Novo. Še dandanes jih ročno izdelujejo v Švici. Bally se lahko pohvali tudi z luksuznimi potovalnimi kovčki.
 

Več iz rubrike