Razkošna jahta, ki je na sejmu v Monaku najbolj navdušila

Konec septembra se je v Monaku odvijal sejem jaht, na katerem se je predstavila tudi razkošna lepotica. Cena njenega najema znaša 775.000 evrov na teden.
Fotografija: Razkošna jahta Tatiana. Foto: Posnetek zaslona/Navisyachtcharter.com
Odpri galerijo
Razkošna jahta Tatiana. Foto: Posnetek zaslona/Navisyachtcharter.com

Konec septembra se je po enoletnem premoru v Monaku ponovno odvijal sejem jaht, na katerem se je predstavilo več kot 125 najboljših in najbolj spektakularnih plovil. Nekatere mega jahte so na voljo tudi za najem.
image_alt
Ikonična jahta Steva Jobsa

Razkošna oprema in edinstven dizajn


Med najbolj impresivne nove jahte, ki so bile predstavljene v Monaku, spada osupljiva jahta Tatiana podjetja IYC. Razkošna jahta je na letošnjem sejmu debitirala, zdaj pa je na voljo za najem, poroča spletna stran Travel and Leisure.

Nova super jahta je sicer za najem le redko na voljo, saj jo lastniki večinoma naročijo še pred izdelavo ali pa jo kupijo takoj po predstavitvi. Prav zato je najem Tatiane edinstvena priložnost za luksuzno potovanje.

Mega jahto je zgradila prestižna turška družba Bilgin Yachts. Dolga je 80 metrov in velja za največjo jahto, ki je bila kdajkoli zgrajena v Turčiji. S svojo elegantno zunanjo obliko močno konkurira ostalim jahtam podobnih velikosti.
image_alt
Luksuzna lepotica vabi na razkošno plovbo

Brezčasen in edinstven dizajn, prepleten s kakovostnim materialom, kot je marmor, daje jahti posebno razkošen izgled.
 

Za ljubitelje vodnih športov


V notranjosti jahte se nahajajo bazen, jacuzzi in domiselna platforma za ležalnike. Jahta je idealna izbira za ljubitelje vodnih športov, saj je opremljena z gumenjaki, vodnimi skuterji, kajaki ter opremo za deskanje na vodi, snorkljanje in potapljanje.
Bazen. Foto: Travel and Leisure
Bazen. Foto: Travel and Leisure

Celotno palubo jahte zavzema glavni apartma. Poleg glamurozne sobe z lastno kopalnico so na voljo tudi zasebna dnevna soba, zasebni jacuzzi ter zunanje površine na sprednjem in zadnjem delu jahte. Družine z majhnimi otroki lahko salon spremenijo v dodatno kabino, s čimer omogočijo otrokom, da so na isti palubi. Na jahti je prostor za 10 gostov, saj ima ta poleg glavnega apartmaja na voljo tri kabine z zakonsko posteljo, eno dvoposteljno kabino in dve VIP kabini.
Razkošna splanica. Foto: Travel and Leisure
Razkošna splanica. Foto: Travel and Leisure

Poleg velikega glavnega salona se v njeni notranjosti skriva tudi elegantna jedilnica, v kateri so gostje postreženi z vrhunskimi obroki. Za preživljanje prostega časa so na voljo še biljardna miza, kinodvorana, telovadnica in savna.
image_alt
Razkošna superjahta za novodobni svet

Poleti se bo Tatiana nahajala v Sredozemlju, pozimi pa bo potovala na Karibe, navaja Travel and Leisure. Tedenski najem popolnoma nove jahte znaša 775.000 evrov. V ceno niso všteti stroški.

Več iz rubrike