Med nakitom Melanie Trump tudi tri milijone dolarjev vreden prstan

Nekdanja prva dama ZDA ima v svoji lasti kar nekaj kosov dragocenega nakita, ki ga zna odlično kombinirati z osupljivimi oblekami.
Fotografija: Melania Trump. Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Melania Trump. Foto: Shutterstock

Melania Trump se je ponašala s statusom modne ikone še preden je postala javnosti znana kot (nekdanja) prva dama ZDA. Trumpova ima v svoji lasti kar nekaj kosov dragocenega nakita, ki ga zna odlično kombinirati z osupljivimi oblekami. V nadaljevanju predstavljamo nekaj najdragocenejših kosov prestižnega nakita s katerim se ponaša.

image_alt
Melania Trump na dražbi prodala svoj klobuk

Prvi zaročni prstan

Prvi zaročni prstan, ki ga je Donald Trump podaril Melanii, je bil 15-karatni diamantni prstan v vrednosti 1,5 milijona dolarjev. Donald Trump je Melanio zaprosil leta 2004. Za prstan je dobil celo 50 odstotni popust, saj je bil sprva ocenjen na tri milijone dolarjev.  

Prstan ob deseti obletnici

Ob deseti obletnici zveze je Donald Trump Melanii podaril še en prstan in sicer iz draguljarske znamke Graff, vreden 3 milijone dolarjev. 25-karatni prstan je nosila na prvem uradnem portretu Bele hiše, kar sicer ni poželo širšega odobravanja javnosti, ker naj bi prstan preveč izstopal.

Prstan znamke Graff, vreden 3 milijone dolarjev. Foto: posnetek zaslona/The Richest
Prstan znamke Graff, vreden 3 milijone dolarjev. Foto: posnetek zaslona/The Richest

Poročni prstan

Par je draguljarja Graffa ponovno izbral za svojo poroko leta 2005, ko se je po rojstvu sina Barrona odločil za poroko. Poročni prstan ima 13-karatov. Na njem je tudi 15 smaragdno brušenih diamantov. Njegova vrednost znaša približno 1 milijon dolarjev. Prstana na svoji poročni zaobljubi ni mogla nositi, saj je bil njen zaročni prstan preveč masiven. Svoj poročni prstan je zato nosila na drugem prstu, navaja The Richest.

Prstan večnosti 

Melania Trump ima številne diamante prstane, med katerimi je tudi njen večni prstan, ki ga večkrat nosi. Prstan Eternity vsebuje nekaj manjših diamantov kot njen masivni nakit, toda kljub temu je osupljiv. Prstan večnosti je nosila med dogodkom v Beli hiši, julija 2020. Preprosti diamanti prstani imajo ceno okrog 25.000 dolarjev.

Smaragdni uhani, nošeni na dogodku Rdečega križa

Nekdanja prva dama ZDA se rada razvaja s svojim nakitom med katerim so tudi njeni čudoviti smaragdni uhani. Nosila jih je v kombinacij z osupljivo obleko na dogodku Rdečega križa leta 2017. Smaragdni uhani stanejo okoli 100.000 dolarjev za karat.

image_alt
Donald Trump od vplivneža dobil redek Rolex v vrednosti 97.000 evrov

Diamantna ogrlica v kombinaciji z belo obleko

Diamantna ogrlica, ki jo je Trumpova nosila na dogodku 40. obletnice SNL leta 2015 je ocenjena na najmanj 35.000 dolarjev. Dizajnersko ogrlico je modna dama kombinirala s čudovito enobarvno obleko z odprtimi rameni.

Zlata ogrlica

Nekaj s čemer bi lahko opisali Melanio Trump je to, da zna odlično izstopati iz množice. Nekdanja prva dama išče preprost videz, h kateremu doda dragocen nakit. Njena zlata 18 karatna ogrlica, ki je del njenega najprestižnejšega nakita, je ocenjena na okoli 20.000 dolarjev.

Trumpova je med moževo inavguracijo leta 2017 združila majhne diamante uhane z modro obleko in rokavicami, s čemer je izžarevala elegantno klasiko. Foto: Getty Images
Trumpova je med moževo inavguracijo leta 2017 združila majhne diamante uhane z modro obleko in rokavicami, s čemer je izžarevala elegantno klasiko. Foto: Getty Images

Majhni dvokaratni diamantni uhani

Trumpova je med moževo inavguracijo leta 2017 združila majhne diamante uhane z modro obleko in rokavicami, s čemer je izžarevala elegantno klasiko. Čudoviti dvokaratni diamantni uhani, ocenjeni na okoli 13.000 dolarjev so se odlično podali h klasičnemu videzu, ki je po besedah nekaterih spominjal na Jackie Kennedy.

image_alt
Svetovni milijarderji: Kje živijo in za kaj trošijo denar?

Več iz rubrike