Donald Trump od vplivneža dobil redek Rolex v vrednosti 97.000 evrov

Internetni vplivnež Steve Deleonardis je tudi sicer poznan po tem, da rad obdaruje ljudi v stiski, svoje prijatelje in slavne zvezdnike.
Fotografija: Nekdanjemu predsedniku Združenih držav Amerike, Donaldu Trumpu je priljubljeni vplivnež, Steve Deleonardis, za sodelovanje v podcastu podaril redek Rolex Platinum Ice Blue Day Date za 97.000 evrov. Foto: posnetek zaslona/Luxury Launches
Odpri galerijo
Nekdanjemu predsedniku Združenih držav Amerike, Donaldu Trumpu je priljubljeni vplivnež, Steve Deleonardis, za sodelovanje v podcastu podaril redek Rolex Platinum Ice Blue Day Date za 97.000 evrov. Foto: posnetek zaslona/Luxury Launches

Nekdanjemu predsedniku Združenih držav Amerike, Donaldu Trumpu je priljubljeni vplivnež, Steve Deleonardis, za sodelovanje v podcastu podaril redek Rolex Platinum Ice Blue Day Date za 97.000 evrov. Internetni vplivnež, znan tudi  kot Steve Will Do lt ima ocenjeno neto vrednost okrog 3 milijone evrov in je tudi sicer poznan po tem, da ljudem v stiski deli darila in denar. Darila rad daje tudi svojim prijateljem in slavnim zvezdnikom.

image_alt
Koliko zaslužijo youtuberji?

Bogati vplivnež je Trumpu redek Rolex podaril v znak hvaležnosti 

Trump je bil kot gost povabljen v oddajo Full Send Podcast, ki jo vodijo Nelk Boys, med katerimi je tudi Deleonardis. Skupina vplivnežev je na YouTube kanal znana po provokativnih potegavščinah in zabavnih videoposnetkih.

S svojimi prispevki na YouTube kanalu pričeli leta 2010 in danes ima kanal več kot sedem milijonov naročnikov ter 1,15 milijard ogledov. Vplivneži so se razširili tudi na dodatne kanale in imajo svojo spletno trgovino. Njihovo podjetje vsako leto ustvari več deset milijonov evrov prihodkov, navaja Insider.

Steve Deleonardis in Donald Trump. Foto: posnetek zaslona/Benzinga
Steve Deleonardis in Donald Trump. Foto: posnetek zaslona/Benzinga

V videu, objavljenem na Deleonardisovem uradnem YouTube kanalu je mogoče videti kako vplivnež na koncu snemanja epizode bivšemu predsedniku podari uro. Steve Trumpu pove, da je zaslužil skoraj pol milijona evrov s prodajo majic s potiskom slike na kateri sta oba s Trumpom in Rolex  je darilo s katerim bi se mu rad zahvalil.

image_alt
Svetovni bogataši, ki niso nikoli dokončali študija

Celotna epizoda s Trumpom je v 24 urah na YouTubu dobila več kot 5 milijonov ogledov, preden jo je platforma odstranila zaradi kršenja njenih pravil. Še vedno je na voljo na njihovi uradni spletni strani.

Popolne ure za Trumpa ni šlo dobiti zlahka

Redkega Rolex Platinum Ice Blue Day Date pa ni šlo dobiti povsem zlahka. Toda ker je Deleonardis vedel kaj išče, se je odločil za sodelovanje s Timepiece Trading. Trumpu ni želel dati običajne ure, prav tako je menil, da ni tip moškega, ki bi nosil diamante. 

Navsezadnje se je odločil za platinasti Ice Blue Day Date Rolex z začetno ceno 100.000 evrov, ki mu jo je uspelo znižati na 97.000 evrov. Redek Rolex v ledeno modri različici velja celo za dražjega od zlatega Rolexa. Presenečenje je uspelo, saj je bil Trump nad uro navdušen. 

image_alt
Svetovni milijarderji: Kje živijo in za kaj trošijo denar?

Več iz rubrike