Hotel Vojna zvezd z visoko ceno odpira svoja vrata

Disney je pred kratkim razkril, koliko bodo navdušenci morali odšteti za nepozabno doživetje v novem hotelu Vojna zvezd.
Fotografija: Star Wars. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Star Wars. FOTO: Shutterstock

Disneyjev hotel Galactic Starcruiser je pravzaprav križarka, ki je postavljena v vesolje. Oboževalci pravijo, da gre za najbolj poglobljeno zgodbo uspešnice Vojna zvezd, ki je bila kadarkoli ustvarjena.
image_alt
Lamborghini razkril novosti in načrte

Cene odvisne od paketa


Hotel naj bi se odprl naslednje leto, Disney pa za 6000 dolarjev obljublja revolucionarno dvodnevno doživetje, kjer se boste skupaj s prijatelji podali na lastno edinstveno avanturo.

Disney je nedavno razkril tudi vzorčne cene kabin za hotel. Tako naj bi cena za dve nočitvi za dve osebi stala 4800 dolarjev, za dve osebi in enega otroka bi plačali 5299 dolarjev, skupina trije odrasli in en otrok pa bi za dve nočitvi morala odšteti nekaj manj kot 6000 dolarjev.
image_alt
V Mehiki zasnovali unikatne luksuzne stavbe, ki dihajo z naravo

Kaj pa lahko za ta denar dobite poleg spanja, hrane in pijače? Po besedah družbe je v to ceno všteta poglobljena, stalna zabava, ki je prilagojena vašim željam. Omogočen pa je tudi vstop v hollywoodski Disneyjev studio, ki je dom tako imenovane dežele Rob Galaksije na temo Vojne zvezd. Cene naj bi variirale predvsem glede na število oseb in vrsto kabine, ki jo rezervirate, piše CNN.
Storm Troopers march in at the world premiere of the film "Star Wars: The Force Awakens" in Hollywood, California, December 14, 2015. REUTERS/Mario Anzuoni
Storm Troopers march in at the world premiere of the film "Star Wars: The Force Awakens" in Hollywood, California, December 14, 2015. REUTERS/Mario Anzuoni

Hotel del dežele Rob Galaksije


Dežela Rob Galaksije, ki velja za največjo Disneyjevo razširitev, je bila premierno predstavljena leta 2019. Hotel je najnovejši način, da Disney oživi svoje parke in kraje, ter jim pomaga pri razvoju za prihodnost, so prepričani poznavalci.

Dežela z inovativno tehnologijo in podrobno zasnovo goste popelje v doživetje, ki je bolj podobno poglobljenemu gledališču kot pa tematskemu parku. Z novim hotelom pa želijo doživetje Vojne zvezd še bolj razširiti.
 

Posodobitev parkov je bila nujna


Disney eno izmed najbolj priljubljenih franšiz vpeljuje v parke Marvelovega kampusa Avengers, ki je bil odprt 4. junija v Disneylandu v Kaliforniji. Posodobitev teh parkov je bila nujna za Disneyjev medijski imperij, so prepričani poznavalci. Še posebej po obdobju, v katerem je bila enota zaradi ukrepov proti pandemiji covida-19 močno prizadeta, saj se je med drugim soočala tudi z množičnimi odpuščanji.
image_alt
30 najbolj inovativnih podjetij na svetu

»Prihodnost Disneyjevih parkov in letovišč bo sveža in tehnološko dovršena, kar bo pomembno za goste po vsem svetu,« je obljubil predsednik Disneyjevih parkov Josh D'Amaro.

Več iz rubrike