Glamurozna blagovna znamka Bulgari odpira nov razkošni hotel

Razkošna hotelska veriga Bulgari namerava navdušiti svet z brezčasnim glamurjem blagovne znamke in dediščino veličastnega rimskega draguljarja.
Fotografija: Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Foto: Shutterstock

Kot poročajo tuji mediji, je podjetje Bulgari nedavno objavilo novico o gradnji novega letovišča v Los Angelesu z načrtovanim odprtjem leta 2025.

image_alt
Najbolj luksuzne hotelske blagovne znamke

Spa se bo raztezal na skoraj 1000 kvadratnih metrih

Izvršni direktor Bulgarija Jean-Christophe Babin je dejal, da so zelo veseli in ponosni, da lahko naznanijo nov projekt, gradnjo resorta v prestolnici filma in umetnosti, navaja spletna stran Travel and Leisure.

Kot je še povedal Babin, je bil Los Angeles vedno glavni Bulgarijev navdih od časov Liz Taylor do najnovejših oskarjev. »Novi Bulgarijev dragulj predstavlja izjemen dosežek za blagovno znamko, ki se je uveljavila v tako ključni destinaciji luksuzne industrije,« meni Babin.

Hotel bo stal na 33 hektarjev velikem zasebnem posestvu sredi gorovja Santa Monica. Načrtujejo, da bo imel 58 sob in suit, osem zasebnih posestev in značilno restavracijo Bulgari Il.

image_alt
Najbolj razkošne jahte v lasti slavnih in bogatih

Za pravo razvajanje bodo poskrbeli z najsodobnejšo telovadnico, kinom in ekskluzivnim suši barom z osmimi sedeži. Na voljo bo tudi spa, ki se bo raztezal na 930 kvadratnih metrih.

»Veselimo se, da bomo s ponudbo suit, bungalovov in zasebnih hiš, ki se lepo prepletajo z okoljem, ustvarili edinstveno izkušnjo življenja v zaprtih prostorih in na prostem,« pravi nepremičninski razvijalec Gary Safady.

Hotel bo druga Bulgarijeva prestižna nepremičnina v ZDA

Safady hkrati dodaja, da bo osem zasebnih posestev v letovišču v prihodnje na voljo za nakup. Naprodaj bodo posestva v velikosti od 1100 do 4500 kvadratnih metrov z edinstvenim pogledom na gore.

Foto: Posnetek zaslona/Travel and Leisure
Foto: Posnetek zaslona/Travel and Leisure

Na posestvu naj bi ohranili na stotine starih in avtohtonih dreves, hkrati pa bodo posadili 1000 dodatnih, ki bodo zagotavljali senco in življenjski prostor za divje živali. Načrti vključujejo tudi ribnike, suhe rečne struge in vegetacijske biosloje za zajemanje in filtriranje meteorne vode in naravno vlaženje rastlin.

»Kot del naše stalne zavezanosti mestu Los Angeles, okoliški skupnosti in okolju bomo podprli več neprofitnih pobud, med drugim bomo namenili tudi sedemmestni prispevek, ki bo služil kot del naših prizadevanj, da se zagotovi, da bo projekt še naprej osredotočen na pravično poslovanje,« je dejal Safady.

image_alt
Brezplačne stvari, ki jih lahko dobite v hotelu

Prihajajoči resort bo po odprtju hotela v Miamiju, ki naj bi svoja vrata odprl leta 2024, že druga Bulgarijeva nepremičnina v ZDA, navaja Travel and Leisure.

Več iz rubrike