Brezplačne stvari, ki jih lahko dobite v hotelu

Vožnja z Maseratijem, uporaba iPada iz 24-karatnega zlata in vsakodnevna masaža so le nekatere stvari, ki jih cenovno dostopni hoteli ponujajo brezplačno.
Fotografija: Masaža. Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Masaža. Foto: Shutterstock

Veliko ljudi je prepričanih, da več kot plačamo za bivanje v hotelu, več razvajanja nas čaka. Vendar obstaja veliko cenovno dostopnih hotelov, ki goste razvajajo na višjem nivoju in tako ponujajo veliko stvari brezplačno.

image_alt
Hoteli s petimi zvezdicami za manj kot 35 evrov na noč

Grand Velas Riviera Maya, Mehika

Razkošna letovišča so odlična izbira za sproščene počitnice z neomejeno količino hrane in pijače. Načeloma vsa letovišča z all inclusive ponudbo gostom ponujajo podobne ugodnosti. Obroki izpod rok vrhunskih kuharjev, mojstrske sladice, brezalkoholna pijača, vodni športi in izleti so navadno že všteti v ceno programa.

Luksuzno mehiško letovišče Grand Velas Riviera Maya goste dodatno razvaja z brezplačno tekilo, ki jo posebej za hotel izdelujejo ustanovitelji blagovne znamke Don Julio.

Burj Al Arab, Dubaj

Dubaj je znan po luksuznih hotelih s sedmimi zvezdicami, ki gostom ponujajo razvajanje na višjem nivoju. Marmorna tla, razkošna oprema, osebni služabnik in razgled na neskončen ocean so v dubajskih hotelih nekaj navadnega, seveda za visoko ceno.

Foto: Posnetek zaslona/ The Travel
Foto: Posnetek zaslona/ The Travel

Burj Al Arab pa goste razvaja tudi brezplačno. Gostom, ki imajo srečo, da lahko bivajo v tem prestižnem hotelu, je na voljo brezplačna uporaba iPada iz 24-karatnega zlata. Po koncu bivanja ga lahko odnesejo domov, za približno 8700 evrov.

Four Seasons, Las Vegas

Prestižni hotel v prestolnici zabave ponuja veliko več kot le razkošno bivanje. Medtem ko gostje uživajo v čudovitem razgledu iz luksuzno opremljene suite, osebni služabnik poskrbi za vse udobje.

Prestižna veriga hotelov je znana po visoki ceni, vendar pa gostom ponujajo tudi brezplačne storitve. Najbolj nenavadna je ta, da lahko po želji gosta pred prihodom v sobo služabnik razpakira kovčke.

image_alt
Najbolj luksuzne hotelske blagovne znamke

Body Holiday, Santa Lucija

Navadno all inclusive ponudba vključuje neomejeno količino hrane, pijače in nekaterih dejavnosti. Dodatne storitve, kot so masaže, pa so največkrat na voljo z doplačilom in tako se hitro zgodi, da za razvajanje porabimo veliko denarja.

Gostom v Body Holiday letovišču ni treba skrbeti za to, saj so spa tretmaji na voljo brezplačno. Gostje lahko vsak dan izberejo 55-minutni tretma po želji, nato pa se udeležijo še ostalih sprostitvenih brezplačnih dejavnosti.

Balboa Bay Resort, Kalifornija

Dih jemajoče razkošno letovišče se nahaja tik ob obali, svojim gostom pa poleg razkošne namestitve ponuja nadstandardne storitve. Posest, ki se razprostira na šestih hektarjih, vključuje marino za 130 plovil, zasebno plažo, bazene na obali, fitnes center in še mnogo več.

image_alt
Z najbolj razkošnimi križarkami okoli sveta

Tako kot ostala letovišča z all inclusive ponudbo, tudi ta hotel ponuja neomejeno količino hrane in pijače. Z razvajanjem pa gredo še korak dlje. Vsem gostom je namreč na voljo brezplačna vožnja z Maseratijem.

Več iz rubrike