Dubaj bogatejši za novo veličastno letovišče

Privilegirana lokacija letovišča ponuja panoramski pogled na morje in ikonično dubajsko obzorje.
Fotografija: Raffles The Palm Dubai. Foto: All Accor
Odpri galerijo
Raffles The Palm Dubai. Foto: All Accor

Dubaj je bogatejši za novo razkošno letovišče, ki se nahaja na zahodnem polmesecu Palm Jumeriah. Raffles The Palm Dubai je svoja vrata odprl 1. oktobra in je prvo ultra luksuzno letovišče Raffles na Bližnjem vzhodu, poroča Luxury Launches.
image_alt
V Splitu zaživel prestižni hotel z edinstveno strešno restavracijo

Vile z zasebno plažo


Letovišče ob plaži ponuja razkošno opremljene sobe in velike apartmaje s spektakularnim starinskim pohištvom. Vse sobe imajo balkon ali teraso s panoramskim razgledom na morje.

Vsaka od 389 sob je opremljena z najkakovostnejšo opremo in različnimi dodatki. Najmanjša soba je velika 61 kvadratnih metrov, največji apartma pa se razprostira na 200 kvadratnih metrov. Palača ponuja tudi veliko predsedniških apartmajev v velikosti od 100 do 750 kvadratnih metrov.
Razkošna soba. Foto: All Accor
Razkošna soba. Foto: All Accor

Za tiste, ki si želijo še večjega razkošja, so na voljo luksuzne vile, ki se razprostirajo na 950 do 1050 kvadratnih metrih. Vile vsebujejo štiri spalnice, zasebni bazen, zdravilišče in dostop do zasebne plaže.

Letovišče ponuja velik izbor vrhunskih restavracij z izjemnim menijem iz italijanske, japonske, francoske in mediteranske kuhinje. Na voljo je tudi slaščičarna, kjer strežejo klasično francosko in italijansko pecivo ter pečen kruh.
image_alt
Ikonična jahta Steva Jobsa

Zasebni služabnik na voljo 24 ur na dan


Gostje, ki bivajo v klubskih sobah in apartmajih, imajo dostop do salona Raffles, kjer vsak dan ponujajo izjemen meni Aperitivo s hrano in pijačo ob sončnem zahodu. Med drugimi ponudniki hrane je tudi elegantna restavracija PIATTI na plaži, kjer lahko gostje med drugim uživajo v popoldanskem čaju v dvorani Blüthner.
 
Poleg vsega razkošja ponuja palača Raffles Palm Dubaj zasebno plažo, dolgo 500 metrov, pariško zdravilišče z ikoničnim dizajnom s 23 sobami za tretmaje, dve zasebni spa suiti ter največji pokriti bazen v mestu.
image_alt
Luksuzno letovišče v podobi Lune kot edinstvena atrakcija Las Vegasa

Še bogatejšo izkušnjo razkošnega doživetja ponuja zasebni služabnik, ki je na voljo 24 ur na dan.
 
Letovišče s petimi zvezdicami, ki se nahaja na eni najboljših plaž The Palm, je klasične oblike s sodobnim dizajnom. Zgrajen je iz najdragocenejših materialov izpod rok najboljših evropskih obrtnikov, navaja Luxury Launches.
Razkošno letovišče. Foto: All Accor
Razkošno letovišče. Foto: All Accor

Razkošna notranjost. Foto: All Accor
Razkošna notranjost. Foto: All Accor

Razkošje ob bazenu. Foto: All Accor
Razkošje ob bazenu. Foto: All Accor

Več iz rubrike