9 načinov, kako Jennifer Aniston zasluži in porablja svoje bogastvo

Najbolj znana prijateljica ve, kako izkoristiti prednosti dobro zasluženega bogastva.
Fotografija: Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters
Odpri galerijo
Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters

Jennifer Aniston je postala znana z vlogo Rachel Green v uspešni televizijski seriji PrijateljiZelo uspešna serija je Anistonovo izstrelila med najbolj priljubljene hollywoodske igralce in ji prinesla osupljivo bogastvo. Njena neto vrednost je trenutno ocenjena na 300 milijonov dolarjev, več kot dovolj za razkošno življenje.

image_alt
Kako Jim Carrey porablja svoje bogastvo?

Kako je najbolj znana prijateljica zaslužila bogastvo in kako ga porablja?

Serija Prijatelji

Prijatelji ostajajo ikonična oddaja ogromnih razsežnosti, velika zasluga za uspeh serije gre tudi Anistonovi. Z vlogo Rachel Green je v vseh 10 sezonah zaslužila bajno bogastvo, ki še naprej raste. V zadnji sezoni naj bi zaslužila 1,25 milijona dolarjev na epizodo.

Friends. Foto: Mike Blake/Reuters
Friends. Foto: Mike Blake/Reuters

Zaradi pravic še naprej zasluži 20 milijonov dolarjev na leto, in ko je Netflix prevzel pravice do oddaje, je vsak zvezdnik serije zaslužil dodatna dva milijona dolarjev.

Bentley Continental GT

Anistonin izjemno uspešen čas v Prijateljih je pomenil, da je lahko takoj začela zapravljati svoj denar in tega je bilo na pretek. Znano je, da zelo ceni luksuzne avtomobile in se nagiba k elegantnim vozilom. Jennifer Aniston je lastnica osupljivega Bentleyja Continental GT, za katerega je odštela dobrih 300.000 dolarjev.

Dobre vloge v filmih

Njen uspeh na malih zaslonih je Aniston hitro odprl vrata tudi na velikem platnu. Igrala je v številnih filmih, od katerih so bili nekateri bolje sprejeti kot drugi. Njena vloga v Marley & Me je njenemu zaslužku dodala 8 milijonov dolarjev, še 5 milijonov pa je zaslužila z vlogo v We Are The Millers . Drugi filmi, v katerih je igrala, so Office Christmas Party, Mother's Day in The Bounty Hunter, če naštejemo le nekatere.

image_alt
Zvezdniki, ki so se odrekli denarju

Zlata Ura Rolex Day-Date

Jennifer Aniston ima rada modne dodatke in ceni vrednost resnično zelo kakovostne ure. Pogosto jo opazijo, kako nosi svojo uro Rolex Day-Date Gold, ki je ocenjena na približno 34.000 dolarjev. Ta ura je resnično edinstvena in je pravzaprav tako naložba kot razvajanje.

Sodelovanje z blagovnimi znamkami

Eden največjih prispevkov k bogastvu Jennifer Aniston so njene številne pogodbe o zastopanju. Vsako leto zasluži več kot 10 milijonov dolarjev, preprosto tako, da svoj obraz in glas posodi blagovnim znamkam, ki ji plačajo ogromno denarja, da jih zastopa. Nekatere njene največje pogodbe so z Diet Coke, L'Orealom in Heinekenom. 

Med najbolj donosnimi je bila dolgoletna pogodba s podjetjem Smartwater, medtem ko je bilo partnerstvo z letalsko družbo Emirates ob podpisu pogodbe, ocenjeno na pet milijonov dolarjev. 

image_alt
Kdo je najbogatejši v Hollywoodu?

Tedenski obiski frizerja

Anistonova je znana po svojem osupljivem videzu in svojih laseh. Pravzaprav se je njena ikonična pričeska, ki je bila predstavljena v epizodi Prijateljev, hitro ujela kot 'The Rachel'. Da bi ohranila svoje sijoče lase, obiskuje svojega frizerja na tedenski ravni, za vsak tretma pa odšteje 920 dolarjev.

Lastno produkcijsko podjetje

Prijateljica ni nadarjena le pred kamerami, ampak tudi za njo. Ima lastno produkcijsko podjetje Echo Films, ki ga je ustanovila leta 2008. Nerazkrite prihodke ji prinašajo filmi, ki jih producira Echo, kot sta The Switch in Cake, prav tako pa podjetje producira tudi številne uspešne televizijske serije.

Zasebne masaže

Zelo se rada tedensko predaja masažam. To jo ohranja sproščeno, hkrati se počuti zdravo. Za tovrstno razvajanje vsak mesec nameni na tisoče dolarjev, navaja speltni portal the Richest.

image_alt
Kateri so najdražji modeli Porschejev v lasti slavnih?

Nepremičnine

Jenniferin portfelj nepremičnin je impresiven. V lasti ima ogromno stanovanje v New Yorku, ki se nahaja v parku Gramercy. Za 266 kvadratnih metrov je plačala 8,7 milijona dolarjev. V lasti ima tudi luksuzno stanovanje Hollywood Hills na Bird Street, ki je ocenjeno na milijon dolarjev. Med vrsto drugih nepremičnin ima v lasti tudi dvorec v Bel Airu, ki obsega skoraj 800 kvadratnih metrov in ima 4 spalnice in 6 kopalnic. 

Več iz rubrike