Znotraj luksuzne vile, ki jo ima Scarlett Johansson v Los Angelesu

Scarlett Johansson ima med drugim v lasti tudi več kot 3,8 milijonov vreden dom v Los Angelesu, ki ponuja osupljiv razgled na Hollywood.
Fotografija: Igralka Scarlett Johansson ima je za dom v Los Angelesu odštela 3,88 milijona dolarjev. Foto: Weichert, Toni Anne Barson/Getty
Odpri galerijo
Igralka Scarlett Johansson ima je za dom v Los Angelesu odštela 3,88 milijona dolarjev. Foto: Weichert, Toni Anne Barson/Getty

Slavna igralka Scarlett Johansson prihaja iz Greenwicha v New Yorku. Svojo kariero je pričela že pri sedmih letih in danes velja za eno najbolje plačanih igralk na svetu. S svojimi uspešnicami je zbrala že okrog 165 milijonov dolarjev neto vrednosti bogastva. V preteklih letih je prodala in kupila več nepremičnin.

image_alt
Richard Branson predstavil novo luskuzno križarko

Igralka je za dom v Los Angelesu odštela 3,88 milijona dolarjev

Leta 2014 je za svojo družino kupila dom v Los Felizu, v Los Angelesu, ki se nahaja v zasebni soseski, ki igralki poleg elegantnega in luksuznega bivališča, zagotavlja tudi dovolj zasebnosti.

Del zunanjosti vile. Foto: Realtor
Del zunanjosti vile. Foto: Realtor

Igralkina hiša je bila sicer prvotno zgrajena v 40. letih prejšnjega stoletja in je v svojem obstoju doživela že kar nekaj obnov, preden jo je igralka kupila za 3,88 milijona dolarjev.

Luksuzno bivališče ima pridih starega Hollywooda

Luksuzno bivališče ima dva nadstropja, velika okna in pridih starega Hollywooda. V notranjosti se nahajajo štiri spalnice, štiri kopalnice in dve polovični kopalnici. Območje, ki se razprostira na skoraj enem hektarju zemlje, zagotavlja dovolj prostora tako v notranjosti kot tudi na prostem. Zasebna družinska zgradba nudi tudi številne druge ugodnosti  in možnosti ogromno sončne svetlobe, ki lahko prodre v hišo iz več smeri.

image_alt
Osupljiv dvorec Jennifer Lopez in Bena Afflecka

V glavnem nadstropju se poleg dnevne sobe nahaja stopnišče. Kuhinja je po poročanju tujih medijev v celoti v beli barvi z marmornimi pulti in otokom na sredini. Opremljena je z belo omaro, gospodinjskimi aparati srednjega razreda in vgrajeno mizo. Poleg kuhinje se nahaja tudi pralnica s pralnimi in sušilnimi stroji.

Domovanje nudi osupljiv razgled

V zgornjem nadstropju je glavni apartma s prostornim dnevnim prostorom, kaminom, elegantno in dobro osvetljeno kopalnico in ​​prostranim balkonom. Soba ima tudi mnogo prostora za shranjevanje oblačil in dodatkov, saj ima vgrajeno veliko garderobno omaro, navaja, kot navaja Architectural Digest. Dovolj prostora je tudi za počitek in oddih, v domu je tudi velik televizijski zaslon za uživanje v filmskih večerih na kavču.

Spalni prostor. Foto: Realtor
Spalni prostor. Foto: Realtor

Z balkona glavne spalnice in travnika, ponuja hiša pogled na znak Hollywood, ki je postal ikonična znamenitost za Los Angeles in nadobudne umetnike, ki prihajajo v mesto. Na dvorišču je veranda, ki ima pogled na bazen. Ob bazenu je jedilnica z vgrajenim žarom za uživanje v obroku na prostem ob vročih dnevih v Kaliforniji. Na prostem je tudi opremljena igralna kabina in zaprt spa za osem oseb.

Širok nabor nepremičnin v igralkini lasti

Scarlett Johansson je kupila že nekaj nepremičnin, odkar je leta 2003 živela v svojem prvem stanovanju v Los Angelesu. Igralka je leta 2010 živela na posestvu v španskem slogu, nato pa je kupila hišo Hamptons, ki je še vedno v njeni lasti. Leta 2014 je kupila tudi osupljivo staro vilo v hollywoodskem slogu.

Pred kratkim je zvezdnica 4 milijone dolarjev namenila še za en zasebni dom v New Yorku, kjer živi z otroki in možem Colinom Jostom, kar ji pride še kako prav, saj nenehno potuje in biva med New Yorkom in Los Angelesom.  

image_alt
Slavni bogataši, ki imajo v lasti zasebne otoke
   

Dnevna soba. Foto: Realtor
Dnevna soba. Foto: Realtor
Kuhinja. Foto: Realtor
Kuhinja. Foto: Realtor

Več iz rubrike