Luksuzni modni kosi, ki bi jih moral imeti vsak urejen moški

Vsak urejen moški naj bi imel v svoji garderobi nekaj osnovnih kosov, s katerimi lahko na enostaven način naredi vtis na druge. Kateri so to?
Fotografija: Popolna moška garderoba temelji na preprostosti, čistih linijah in ostrih krojih, ki so združeni z enobarvnimi in nevtralnimi odtenki. Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Popolna moška garderoba temelji na preprostosti, čistih linijah in ostrih krojih, ki so združeni z enobarvnimi in nevtralnimi odtenki. Foto: Shutterstock

Kljub temu da je težko slediti modnim trendom, ki se vsako sezono spreminjajo, obstajajo osnovi kosi, ki bi jih moral imeti v garderobi vsak moški, ki da nekaj na svoj videz, ne glede na starost. Popolna moška garderoba temelji na preprostosti, čistih linijah in ostrih krojih, ki so združeni z enobarvnimi in nevtralnimi odtenki. Vsak urejen moški naj bi imel v svoji garderobi nekaj osnovnih predmetov, s katerimi lahko na enostaven način naredi vtis na druge. Na spletni strani Luxury Lifestyle Magazine so objavili seznam teh kosov garderobe.

image_alt
Rekordno premoženje ruskih oligarhov

Luksuzna ura

Če obstaja en predmet, ki je glede na modne novosti najbolj brezčasen, je to zagotovo luksuzna ura. Švicarske ure so simbol dobrega okusa in kakovosti. Nekatere najbolj znane svetovne blagovne znamke višjega razreda, kot sta Rolex in Patek Phillipe, bi morale biti naložba, ki zdrži mnogo let. Luksuzna ura zbudi pozornost v pisarni ali sejni sobi ter na večerji ali kosilu. Treba je vedeti, da je ura vrhunskega razreda naložba, ki lahko postane družinska dediščina, ki se prenaša skozi generacije.

Eden najbolj brezčasnih kosov garderobe je zagotovo luksuzna ura. Foto: Pingpong56/Bigstock.com
Eden najbolj brezčasnih kosov garderobe je zagotovo luksuzna ura. Foto: Pingpong56/Bigstock.com

Krojena obleka

Vsak moški naj bi imel v svoji garderobi tudi krojeno obleko za posebne priložnosti – naj bo to pomembno poslovno srečanje ali poroka. Dobra klasično krojena obleka ne gre iz mode. Izkušeni krojač vam lahko izdela dvodelni komplet, narejen po vaši meri, ki je še boljša izbira od tistega, ki ga kupite v trgovini.

Par diamantnih zapestnih gumbov. Foto: Shutterstock
Par diamantnih zapestnih gumbov. Foto: Shutterstock

Športna jakna

Športna jakna ali blazer je še en ključni del garderobe in vsak moški naj bi imel vsaj enega. Najbolj vsestranska je športna jakna v temnih barvah, kot sta mornarsko siva ali ogljeno siva. Izogibajte se črni barvi, ki jo raje prihranite za obleke in smokinge za bolj formalne priložnosti.

image_alt
22-letnica, ki s kozmetiko zasluži več kot 120.000 evrov letno

Bela srajca

Bela srajca je temelj vsakega dobro premišljenega videza. Če želite doseči formalni videz, lahko zraven oblečete kravato. Če si srajco zataknete za kavbojke in dodate športni suknjič, pa dosežete športno-eleganten stil. V poletnih mesecih se lahko odločite za lan in nosite odprt ovratnik, zraven pa ukrojene kratke hlače, kar ustvari dobro izbran slog.

Bela srajca. Foto: Shutterstock
Bela srajca. Foto: Shutterstock

Komplet diamantnih zapestnih gumbov

Kot zadnji kos, ki naj ne bi manjkal v moški omari, so diamantni zapestni gumbi. Par diamantnih zapestnih gumbov je velikokrat  najboljši način, da v kombinaciji z izbranimi oblačili ustvarite nekaj dodatnega glamurja in prefinjenosti. Manšetni gumbi spadajo med najbolj elegantne modne dodatke za moške. Nekoč so jih nosili le v kombinaciji s smokingi, danes pa se lahko nosijo z vsemi vrstami bolj elegantnih oblačil.

image_alt
Najbolj luksuzne hotelske blagovne znamke
 

Več iz rubrike