Največ laži izrekajo finančni svetovalci in zasebni zdravniki

Elizabeth Holmes, najmlajši milijarderki, zaradi goljufije grozi zapori, ker je verjela lastnim lažem in samoprevaram. Žal ni edina...
Fotografija: Samoprevar ali laži je največ pri finančnih svetovalcih in zasebnem zdravstvu – kljub dobrim namenom se lahko zdravnik podzavestno odloči, da je dražje zdravljenje primernejše za pacienta.
Odpri galerijo
Samoprevar ali laži je največ pri finančnih svetovalcih in zasebnem zdravstvu – kljub dobrim namenom se lahko zdravnik podzavestno odloči, da je dražje zdravljenje primernejše za pacienta.

Več iz rubrike

trendi

Kateri so najbogatejši zvezdniki uspešnice Top Gun: Maverick?

Top Gun: Maverick je postal eden najbolj dobičkonosnih filmov leta 2022, zahvaljujoč se tudi zvedniški ekipi, ki v njem nastopa.

trendi

Katera evropska mesta so kot nalašč za poletno raziskovanje?

Po dolgih omejitvah ter precej mrzli zimi, ki je bila letos v številnih delih Evrope, so poletna potovanja nestrpno pričakovana.

trendi

Valamar namerava do leta 2025 doseči ogljično nevtralnost

Trajnost je bila doslej ena izmed strateških prioritet skupine Valamar, od leta 2015 je namreč zmanjšala svoj ogljični odtis za 70 odstotkov.

trendi

Mama s prodajo modelov za piškote lani zaslužila 230.000 dolarjev

Odkar je leta 2018 odprla svojo trgovino, je mama petih otrok zaslužila skoraj 475.000 dolarjev. Navdih za posel je črpala iz želje, da se reši dolgov.

Komentarji: