Najbolj ekstravagantni apartmaji v razkošnih hotelih

Luksuzni hoteli ponujajo še posebej prestižne apartmaje, ki se ponašajo z neverjetnim dizajnom in razkošno opremo. Koliko stane nočitev v takem apartmaju?
Fotografija: Foto: posnetek zaslona/ Le Meurice
Odpri galerijo
Foto: posnetek zaslona/ Le Meurice

Razkošni hoteli ponujajo velike luksuzne sobe in apartmaje z neverjetnim dizajnom in najbolj kakovostno opremo. Poseben pečat jim dajo unikatni detajli, ki jih povzdignejo na novo raven.

image_alt
Najbolj atraktivne eksotične destinacije za pobeg pred zimo

Bogati jih radi uporabljajo, saj ponujajo pogled na ikonične znamenitosti v udobnem objemu razkošja. Spletna stran Architectural Digest navaja nekaj najbolj ekstravagantnih apartmajev v razkošnih hotelih.

Belle Etoile, Pariz

Dvoetažni apartma se nahaja v sedmem nadstropju hotela Le Meurice v središču Pariza. V suiti so štiri spalnice, jedilnica z dolgo jedilno mizo in velika dnevna soba, ki se zvečer spremeni v kinodvorano.

Veličastna kopalnica iz marmorja. Foto: posnetek zaslona/ Le Meurice
Veličastna kopalnica iz marmorja. Foto: posnetek zaslona/ Le Meurice

Najbolj spektakularna je kopalnica iz marmorja z jacuzzijem in velikimi okni, ki razkrivajo pogled na Sacré Coeur na Montmartru.

Apartma na strehi skriva ogromno teraso z veličastnim razgledom na največje znamenitosti Pariza. Cena za nočitev se giblje okrog 25.000 evrov.

Eden Suite, Zurich

Apartma v legendarnem hotelu La Reserve Eden Au Lac je nedavno obnovil sloviti francoski arhitekt Philippe Starck. Na južni strani ima več zasebnih balkonov s starinskimi železnimi ograjami, ki poskrbijo za veliko dozo dnevne svetlobe.

image_alt
Hoteli s petimi zvezdicami za manj kot 35 evrov na noč

Dnevni prostor, ki se od drugih loči s stekleno steno, ponuja čudovit pogled na jezero.

Razkošna notranja oprema vključuje navtične dodatke, kot so lesena vesla in slike jadrnic. Cena nočitve znaša 3320 evrov.

Presidential Suite, New York

Predsedniški apartma v znamenitem hotelu The Carlyle v New Yorku zavzema celotno nadstropje. Velika okna od tal do stropa ponujajo pogled na Centralni park in ostale znamenitosti mesta.

Foto: posnetek zaslona/ Architectural Digest
Foto: posnetek zaslona/ Architectural Digest

Apartma ima tri spalnice, veliko dnevno sobo, sodobno opremljeno kuhinjo in galerijo s klavirjem. Kot navaja Architectural Digest, je treba za nočitev odšteti vrtoglavih 35.000 evrov.

Escenia Suite, Mehika

Apartma se ponaša z velikim bazenom, dnevnim prostorom s pogledom na morje, dvema kopalnicama in 80 kvadratnih metrov veliko strešno teraso.

Suita je zasnovana tako, da se lahko poveže z dvema apartmajema in tako prevzame celotno severno krilo hotela. Nočitev stane 2800 evrov na noč.

image_alt
Brezplačne stvari, ki jih lahko dobite v hotelu

Royal Suite, Egipt

Kraljevski apartma se razprostira na 300 kvadratnih metrih v luksuznem hotelu The St. Regis v Kairu. Poleg dveh spalnic ima tudi medijsko sobo, telovadnico in velik balkon s pogledom na veličasten Nil.

Dizajn prepleta sodobnost s tradicijo, poseben pečat pa mu dodajo vezene tapete, mozaična stena in starinsko pohištvo. Kdor želi bivati v tem veličastnem apartmaju, mora odšteti 13.250 evrov na noč.

image_alt
Najbolj razkošni casinoji na svetu

Več iz rubrike