Trendne kopalke za leto 2021

Katere blagovne znamke kopalk bodo hit poletja 2021?
Fotografija: Kopalke poletja 2021.FOTO: GettyImages
Odpri galerijo
Kopalke poletja 2021.FOTO: GettyImages

Poletni meseci se zdijo še precej oddaljeni, vendar jih ob trenutnih ukrepih še toliko bolj pričakujemo. Strokovnjaki s področja so pripravili seznam nekaterih najboljših blagovnih znamk kopalk za letošnje leto. Morda lahko čas omejitve gibanja izkoristite za to, da se opremite z novimi modeli.
 

Andie ponuja raznolike modele


Blagovna znamka se osredotoča na kakovost in prileganje. Izbirate lahko med številnimi modeli kopalk, ki so primerne za različne priložnosti, telesne konstrukcije in stilske želje. Na voljo so enodelne in dvodelne kopalke, otroške in ženske. Na spletni strani se nahaja vprašalnik, ki vam pomaga določiti najbolj primerne kopalke za vas.
 

Aerie – kopalke po ugodnih cenah


Znamka ponuja kopalke po dostopnih cenah. Na voljo so enobarvne in pisane kopalke, simetrične in asimetrične, z različnimi izrezi. Nekaj za vsak okus torej. Za komplet ne boste odšteli več kot 40 evrov, posamezni kosi pa so na voljo za približno 25 evrov.
 

Swimsuits For All za vse velikostne razrede


FOTO: JKH, DejaVu
FOTO: JKH, DejaVu
Že ime blagovne znamke pove, da lahko v njenem naboru vsak najde kopalke za svoje telesne mere. V spletni trgovini se nahaja natančen vodnik, ki olajša izbiro najprimernejšega modela kopalk. Poleg velikostnih razredov se vam postavijo vprašanja tudi v zvezi z obliko telesa. Verjetnost, da vam bodo izbrane kopalke ustrezale, se tako bistveno poveča.
 

Athleta – za aktivne plavalce


Athleta poleg drugih aktivnih oblačil ponuja tudi kopalke za tiste, ki ne nameravajo zgolj poležavati na plaži. Na voljo so različni bikini modeli, enodelne kopalke, tankini in kratke hlače iz trpežnega materiala. Nošenje njihovih kopalk vam bo ponudilo občutek udobja.
 

Triangl – modeli, ki vas bodo osupnili


Blagovna znamka ponuja najrazličnejše vzorce, barve in materiale kopalk. Poudarek je na estetskem videzu, zato je izbira primerna, če počitnice ob morju radi izkoristite tudi za fotografiranje. Leta 2012 so bile v predstavitev kopalk vključene tudi nekatere znane osebe, kot sta Beyonce in Kendall Jenner. Spletna stran ima posledično prek 2,4 milijona sledilcev. Triangl je še posebej prepoznaven po svojih bikini modelih.


 

Hatch – za nosečnice


Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2012, specializirano je v ponudbo trendovskih kopalk za nosečnice. Njihovi modeli so zasnovani z mislijo na podporo, enostavnost in raztegljive materiale, zaradi česar je nošenje kopalk izkušnja udobja. Zanje boste morale sicer seči nekoliko globlje v denarnico, saj je povprečna cena zanje 200 evrov.
 

Solid & Striped ponuja igrive modele


Blagovna znamka ponuja kopalke zabavnih in raznolikih modelov. Izbirate lahko med kopalkami z visokim pasom, bikini z žametnimi vrvicami in številne druge nekoliko bolj nenavadne modele.
 

Več iz rubrike