Kljub kaosu, novo odkritje v Sloveniji – ‘zeleni biseri’

Kako danes ostati zdrav, aktiven in mladosten, so sanje vsakega od nas. A to niso več sanje, to je resničnost, kajti slovenski um je z univerzalnim pristopom do narave ustvaril ’zelene bisere’ za celostno zdravje ljudi.
Fotografija: Slika je simbolična. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Slika je simbolična. FOTO: Shutterstock

Slovenija je ena od botanično močnejših dežel, pa ne samo botanično, tudi čisto vodo imamo, čist zrak in prečudovito naravo. Zdravilna zelišča lahko nabiramo v neokrnjeni naravi, od Julijski Alp do našega morja. Predvsem so to divja zelišča, prekaljena v visokogorskem zraku in na mrazu ter v slani burji vsebujejo edinstvena razmerja zdravilnih sestavin in okusov, neprimerljiva s katerokoli drugo kombinacijo na svetu. V preteklosti so ljudje bolj s pridom uporabljali naše naravne zaklade. Kaj pa danes? 
 
Zaenkrat so ljudem še pomembni zakladi, ki so povezani z zunanjim bliščem: belo, rumeno in rdeče zlato, z dragimi kamni. Ljudje se zunanje kitimo z zlatom, da izgledamo bogati, a notranje smo lahko še vedno zelo revni, celo do take mere, da zbolevamo. Ste slišali za ’zeleno zlato’? Tega pridelamo v Sloveniji obilo, saj za ’zeleno zlato’ imenujemo plodove hmelja. V Slovenski zemlji ne kopljemo diamantov, lahko pa jih najdemo v nekaterih ljudeh, ki so zaklad višjega znanja, izkušenj, ki predano, nesebično pomagajo ljudem. Predvsem v tem kaotičnem času zdaj, ko so mnogi ljudje izgubljeni.
 
Dušan Portatis Kovač. FOTO: Osebni arhiv
Dušan Portatis Kovač. FOTO: Osebni arhiv
In človek takšnega diamantnega kova ustvarja v Sloveniji bisere, in to zelene. To je Dušan Portatis Kovač, ki je obudil tradicionalna, več kot 4 tisoč let stara znanja in jih nadgradil z najnovejšimi znanji tradicionalne in ajurvedske medicine. Znanje črpa tudi iz zaupnih receptur dekana Ivana Mozetiča, učitelja slovitega zeliščarja patra Ašiča. Ta starodavna tradicionalna znanja skupaj s svojo predano ekipo nadgrajuje z najnovejšimi dognanji s področja farmacije, zeliščarstva, kvantne fizike, komplementarne in zahodne medicine. Njegova kreativna, raziskovalna pot je ustvarjanje ’zelenih biserov’ v obliki Nandika pripravkov.
 
Kajti Dušan Portatis Kovač je tudi oče Nandike, ki zanj ni samo podjetje, ampak živa tvorba. Nandika v prevodu pomeni narava, zdravje in obilje. Povezuje vse, kar je povezano z obiljem, ne govorimo samo o obilju denarja, ampak v obilju zdravja, obilju miru, obilju sreče, obilju harmonije. ‘Zeleni biseri’ Nandika, so 100-odstotno naravnega izvora, bogati s hranili divjih zelišč, zdravilnih gob, ekstraktov sadja in zelenjave.  
 
Naše telo potrebuje hranila, če teh hranil ni dovolj v hrani, sčasoma pride do kolapsa in kasneje do različnih bolezni. Vzrok bolezni je v pomanjkanju hranil, gibanja, kisika, vode in umirjanja. ’Zeleni biseri’ so pravi energetski zaklad hranil, ki izboljšajo in podprejo fiziološke procese v človeku. In prav to je naše največje bogastvo. A to še ni vse!
 

’Zeleni biseri’ imajo tudi svetovno originalnost delovanja. Dušan Portatis Kovač jih oplemeniti s homeopatskimi informacijami, tako da kvantno vibracijo ojača skozi informiranje z zlatim lingamom. Tako pripravljeni pripravki telesnim celicam z nezdravo, šibko negativno vibracijo, omogočajo vzpostavitev pozitivnih vibracij, da se lahko vzpostavi proces samozdravljenja. Posledično pa telo samo vpliva na odstranjevanje vzroka bolezni. Pripravki Nandika imajo učinek tudi na zavest. Tako se celostno vzpostavlja ravnotežje zdravih telesnih funkcij, homeostaza in dobro počutje.
 
Mogoče prepogosto pozabljamo, da je prav počutje naše največje bogastvo, da imamo harmonijo v telesu, ki nam omogoča zdrav razum in um. S tem smo osredotočeni na kvalitetne misli in delo, ki bogati celotno družino, delovni tim in delovno organizacijo. Z ‘zelenimi biseri’ Nandika si povečujemo naravno vibracijo, ki jo v tem odtujenem svetu lahko vsak dan znova izgubljamo. 
 
Dušan Portatis Kovač. FOTO: Osebni arhiv
Dušan Portatis Kovač. FOTO: Osebni arhiv
Pomena naše vibracije se še ne zavedamo najbolje, drugače, naše energije ne bi trosili naokrog, ampak bi jo s pridom še bogatili. Prav vibracija je tisto, kar potrebujemo, da presežemo ta materialni svet zunanjega, z notranjim obiljem. Z ‘zelenimi biseri’ Nandika pa si ustvarjamo notranje obilje ljubezni do sebe, drugih, naravne radosti do življenja, ki ustvarja motivacijo do dela in delovanje v dobrobit vseh. 
 
Antropološko lahko pojasnim, da ‘zeleni biseri’ Nandika podpirajo naše fiziološke sisteme, tako da jim  povečajo vibracijo, s tem omogočajo večjo pretočnost in s tem oskrbo naših organskih sistemov, organov in celic. Gre za zdrav človekov cikel življenja. Da človek ne obtiči, kot buba, ki ne vidi lastnega napredka, da se preobrazi do metulja, kar mu je po naravi dano in da se poda na prvi svobodni let.
 
Zato lahko trdimo, da so to naravna energetska hranila za danes in jutri. Na tak način lahko v Sloveniji soustvarimo obilje vsega, predvsem pa zdrave ljudi, ki delujejo kreativno, v sožitju vzajemnega soustvarjanja, v ljubezni. Sloveniji, kot turistični destinaciji, pa ‘zeleni biseri’ lahko predstavljajo darilo  celostnega zdravja, kulinarike in celostno turistično bioregeneracijo.
 
Vstopili smo v ero velike preobrazbe človeka in našega planeta. Ni nam lahko, ker so spremembe temeljne, globoke in sledijo univerzalnim zakonom narave. A vsi ti procesi se dogajajo v nas z namenom, da se naučimo preseči nivo materialnega, in da se zavedamo kako zelo pomembni smo mi sami, kot živa bitja. Za ta prehod so nam ’zeleni biseri’ Nandika lahko neprecenljiv zaklad.
 
Uživanje ’zelenih biserov’, kot zaklada narave v prahu, pastilah in tinkturah nas notranje bogati, da naše telo najde celostno harmonijo za zdravo delovanje naših sistemov.


 
 

Več iz rubrike