Luksuzni avtomobili s katerimi se ponaša Jennifer Aniston

Poleg slave in bogatva v neto vrednosti okrog 300 milijonov dolarjev ni presenetljivo, da ima priljubljena igralka v lasti tudi zbirko dragih avtomobilov.
Fotografija: Ameriška igralka Jennifer Aniston se med drugim ponaša tudi z razkošnimi avtomobili. Foto: Posnetek zaslona SCMP
Odpri galerijo
Ameriška igralka Jennifer Aniston se med drugim ponaša tudi z razkošnimi avtomobili. Foto: Posnetek zaslona SCMP

Ameriška igralka in producentka Jennifer Aniston velja za enega izmed najbolj znanih igralskih obrazov Amerike. Slovi tudi kot ena izmed najbolj uspešnih zvezd v Hollywoodu. Poleg slave ima tudi ogromno bogastvo, ki trenutno znaša v neto vrednosti okrog 300 milijonov dolarjev. Ni presenetljivo, da ima igralka, ki je bila plačana 1 milijon dolarjev za epizodo, v lasti zanimivo zbirko avtomobilov. Oglejmo si jo.

image_alt
Rekordno premoženje ruskih oligarhov

Mercedes 270 SL

Eden izmed njenih prvih razkošnih nakupov naj bi bil nakup vintage Mercedesa 270 SL v krem ​​barvi. Popularna igralka pravi, da je avtomobil gledala več kot dve leti, preden se je končno odločila za nakup, navaja spletni portal The Richest.

Prvi Mercedes SL sicer sega v leto 1954. Začetne črke SL pomenijo super leicht ali super-lahka, kar je nemški vrhunski izraz za športnost. Igralka je starinski avtomobil kupila v prvem letu snemanja serije Prijatelji. Danes se cena pri Mercedes 270 SL začne pri 109.000 dolarjev.

Novi model Mercedes SL. Foto: Mercedes
Novi model Mercedes SL. Foto: Mercedes

Bentley Continental GT

Eden izmed luksuznih avtomobilov, ki jih ima Anistonova v svoji zbirki je tudi Bentley Continental GT. Tovrstni model je leta 2003 prvič predstavil britanski proizvajalec in prodajalec luksuznih avtomobilov Bentley. Predstavil ga je kot enega najboljših avtomobilov v smislu impresivnih zmogljivosti.

V zbirki avtomobilov Jennifer Aniston se nahaja tudi Bentley Continental. Foto: Posnetek zaslona SCMP
V zbirki avtomobilov Jennifer Aniston se nahaja tudi Bentley Continental. Foto: Posnetek zaslona SCMP

V tem času je bil Bentley Continental GT ocenjen na okoli 200.000 dolarjev. Trenutno njegova maloprodajna cena za osnovni Bentley Continental GT znaša okoli 241.500 dolarjev.

image_alt
Kateri so najdražji modeli Porschejev v lasti slavnih?

Audi A8

Priljubljena igralka vozi tudi razkošnega Audija A8, ki je opremljen s trilitrskim motorjem TFSI V6. Cena omenjenega luksuznega avtomobila se začne pri 90.000 dolarjev. Znano je, da se nemški avtomobil ponaša z nekaj prefinjenega usnja, pa tudi z leseno notranjostjo.

Audi A8. Foto: Audi
Audi A8. Foto: Audi

Porsche 911 Targa

Čeprav ima zvezdnica veliko bogastva, ni ena tistih, ki bi se s tem pretirano razsipala. Si pa rada privošči luksuzne dobrine. Med drugim je lastnica Porscheja 911 Targa, ki je dvosed s katerim se vozi po svojih dnevnih opravkih. Avto lahko ​​doseže največjo hitrost 304 km na uro. Športni avtomobil ima lepo notranjost s čudovito oblikovanim motorjem, ki ima GT športni volan.

Porsche 911 Targa. Foto: Porsche
Porsche 911 Targa. Foto: Porsche

Avto ne spada pod omejeno izdajo, vendar se da avtomobil prilagoditi glede na želje kupca. Osnovni Porsche 911 Targa stane okoli 150.000 dolarjev, z doplačilom 20.000 dolarjev ali več pa dobi model še več dodatne opreme.

SUV Range Rover

Zadnji na tokratnem seznamu luksuznih avtomobilov, ki jih ima 53-letna igralka, je tudi terenec Range Rover. Pravzaprav celo več teh, poroča spletni portal The Richest. Eden izmed njih je model iz leta 2019 s trilitrskim motorjem V6 s kompresorjem. Omenjeni model s 340 KM stane okoli 90.000 dolarjev.

image_alt
Svetovni milijarderji: Kje živijo in za kaj trošijo denar?

Več iz rubrike