Katere so najdražje nepremičnine v lasti Cristiana Ronalda?

Zvezdniški nogometaš si je tekom svoje kariere pridobil kar nekaj luksuznih nepremičnin.
Fotografija: Zvezdniški nogometaš si je tekom svoje kariere pridobil kar nekaj luksuznih nepremičnin. Foto: Getty/Alex Pantling
Odpri galerijo
Zvezdniški nogometaš si je tekom svoje kariere pridobil kar nekaj luksuznih nepremičnin. Foto: Getty/Alex Pantling

Cristiano Ronaldo je v svoji rekordni nogometni karieri dosegel nekaj velikih mejnikov in prejel več nagrad. S svojo ocenjeno neto vrednostjo 500 milijonov dolarjev se uvršča med najbogatejše nogometaše v športu. Posledično si je skozi leta pridobil nekaj razkošnih rezidenc. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj najbolj luksuznih in najdražjih domov v njegovi lasti.

image_alt
Razkošne nepremičnine, ki so v lasti Jeffa Bezosa

Vila Marbella, Malaga - 1,6 milijona dolarjev

Ronaldo naj bi nepremičnino Costa del Sol kupil leta 2019 za nekaj več kot milijon. Precej poceni in majhna transakcija za njegovo bogastvo. Elegantna posest ponuja čudovit razgled na ocean in igrišča za golf. Poleg tega so na voljo dovozi, okrašeni z LED diodami, najsodobnejše zasebne telovadnice, hišno gledališče in ogromni notranji bazeni.

Vila Marbella, Malaga. Foto: Posnetek zaslona/Marca
Vila Marbella, Malaga. Foto: Posnetek zaslona/Marca

Vila La Finca, Madrid - 6,2 milijona dolarjev

Zvezdnik je lastnik tudi Vile La Fince, ki naj bi bila vredna 6,2 milijona dolarjev, poroča spletni portal The Richest. To nepremičnino je ustvaril arhitekt Joaquin Torres v prestižni soseski severozahodno od Madrida. Ima fitnes, zunanji bazen, sedem sob, osem kopalnic, otroške igralnice in trofejno sobo. Nepremičnina zagotavlja tudi dovolj zaščite in samote, kar Ronaldu omogoča miren počitek med tekmami.

Funchal Mansion, Madeira - 8,5 milijona dolarjev

Leta 2015 naj bi Ronaldo za ta dom plačal približno 8,5 milijonov dolarjev. Iz garaže ga je spremenil v modno in razkošno bivališče. Posestvo Funchal s sedmimi nadstropji ima dva velikanska bazena, jacuzzi in nogometno igrišče. Poleg tega se ponaša s čudovitim pogledom na ocean. Ronaldo je v rezidenci postavil tudi dve telovadnici.

Dom za ostarele Riviera, Quinta da Marinha - 8,6 milijona dolarjev

Po nedavnih poročanjih je Ronaldo kupil velik 8,6 milijona dolarjev vreden blok na Portugalskem. Specifična lokacija je Quinta da Marinha na portugalski rivieri. Slavni nogometaš je že od začetka dosledno izkazoval svojo naklonjenost svoji domovini. Izrazil je celo željo, da bi po upokojitvi ostal na Portugalskem.

image_alt
Najstnica, ki z zaslužkom prekaša najbolje plačane direktorje

Stanovanje Trump Tower, New York - 18,5 milijona dolarjev

Ronaldo obožuje razkošne in drage stvari. Leta 2015 je New York Post poročal, da je kupil podstrešno stanovanje v Trump Towerju na Peti aveniji. Zasebne enote so ene najprestižnejših luksuznih rezidenc na svetu, ki skrbi za javne osebnosti, športnike, slavne in druge premožne sofisticirane osebe.

Nepremičnina v New Yorku. Foto: Posnetek zaslona/Marca
Nepremičnina v New Yorku. Foto: Posnetek zaslona/Marca

Vila Gran Madre de Dio, Torino

Takoj po prestopu leta 2019 k italijanskemu nogometnemu velikanu Juventusu, je Ronaldo pridobil še eno veličastno bivališče v svojem portfelju. Novo domovanje je sicer želel obdržati v skrivnosti, zato je o njem znanih le malo podrobnosti.

Hiša se nahaja na neimenovani četrti s številnimi varnostniki in zasebnimi parcelami, ki obkrožajo razkošno posest. Cena te nepremičnine v Torinu trenutno ni javno znana.

image_alt
Slavni bogataši, ki imajo v lasti zasebne otoke

Več iz rubrike