Katere so najdražje ure v zbirki Brada Pitta?

Ameriški igralec in filmski producent Brad Pitt, ki ima okrog 385 milijonov dolarjev skupne neto vrednosti, se ponaša tudi z zbirko dragih ur.
Fotografija: Brad Pitt. Foto: Lucas Jackson/Reuters
Odpri galerijo
Brad Pitt. Foto: Lucas Jackson/Reuters

Ameriški igralec in filmski producent Brad Pitt ima 385 milijonov dolarjev skupne neto vrednosti. Kljub temu, da je posnel nekaj malce slabših filmov v Hollywoodu, je njegova ločitev od Angeline Jolie morda ena najbolj odmevnih v zgodovini filmske industrije.

image_alt
Srečni bogataši

Igralec ima obsežno zbirko ur, ki je tista, ki v idealnem primeru ne bo razdeljena med sodnim postopkom. V njegovi zbirki so vrhunske ročne ure znamk kot so Rolex, Patek Philippe, Cartier, A. Lange & Sohne in druge. Predstavljamo vam njegove najdražje ure. 

Patek Phillippe Nautilus 5711

Igralčeva vrhunska športna ura, ki stane 300.000 dolarjev, ima ohišje in pas iz nerjavečega jekla s črno številčnico. Čeprav je elegantna in privlačna, se lahko nosi v vsaki situaciji. Med drugim je tudi izjemno prilagodljiva ura, ki je vodoodporna do 120 metrov. Njena velikost je 400 mm, majhne mere pa izboljšajo športni videz ure.

Rolex, ki ga je Brad Pitt nosil tudi v filmu Oceanovih 11. Foto: Posnetek zaslona/JazzTime
Rolex, ki ga je Brad Pitt nosil tudi v filmu Oceanovih 11. Foto: Posnetek zaslona/JazzTime

Orientacijska PVD ura Terra Cielo Mare

Brad Pitt uro Terra Cielo Mare Orienteering PVD nosi v filmu Svetovna vojna Z. Orientacijske ure Terra Cielo Mare, ki stanejo 18.000 dolarjev, so kot nalašč za ljudi z raziskovalnim in pustolovskim duhom, izdeluje jih italijanski urar s sedežem v bližini Milana, ki si prizadeva ustvariti edinstvene in osupljive ure.

TAG Heuer Carrera

Za razliko od vlog, ki jih igra v filmih, Brad uživa v popestritvi svoje zbirke ur. Ima tudi uro TAG Heuer Carrera, ki stane 15.000 dolarjev, ki ima ujemajoče se 43 mm ohišje iz nerjavečega jekla ter pas s srebrnimi kazalci, tri sekundarne številčnice, vse na črni analogni številčnici, ki jo poganja švicarski avtomatski mehanizem.

image_alt
Luksuzni avtomobili s katerimi se ponaša Jennifer Aniston

Rolex Explorer

Na začetku svoje kariere v 2000-ih, ko je Pitt nastopil v filmih, kot sta Fight Club in Ocean's Eleven, so ga pogosto opazili z Rolex Explorerjem. Rečeno je, da je Rolex Explorer najboljši športni model in stane okrog 10.000 dolarjev. Ponaša se s tankim ohišjem, ki je še vedno edini Rolexov športni model.

Igralčev osebni Rolex in Patek Phillippe. Foto: Posnetek zaslona/JazzTime
Igralčev osebni Rolex in Patek Phillippe. Foto: Posnetek zaslona/JazzTime

Breitling Premier B01 Chronograph 42 Norton

Pitt je bil leta 2019 predstavljen kot ambasador Breitlinga leta. Breitling Premier B01 Chronograph 42 Norton je ena izmed Breitlingovih ur, ki jih je Pitt najpogosteje nosil. Prozorno zadnje ohišje ure za 8900 dolarjev ima gravuro motocikla Norton. 

Breitling Emergency

Breitling Emergency je bila Pittova prva lepa ura, ki stane okoli 3200 dolarjev. Kot navaja spletni portal The Richest, jo je tako oboževal, da jo je podaril vsakemu članu svoje družine in bližnjim prijateljem, ki pogosto potujejo. Ura vključuje zadnji SOS mehanizem za varovanje varnosti uporabnika v stiski in je opremljena z zmogljivostjo oddajanja signala v sili pri 121,5 MHz.

image_alt
Milijarde Warrena Buffetta za vse otroke tega sveta

Več iz rubrike