Katere najdražje počitniške destinacije obožujejo zvezdniki?

Počitnice, ki si jih privoščijo slavni in bogati so luksuzne in razošne.
Fotografija: Sejšeli. Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Sejšeli. Foto: Shutterstock

Zvezdniki s svojim premoženjem tudi počitnice dvignejo na drugo raven. Svoj prosti čas mnogi radi preživljajo na krasnih območjih, ki nudijo tudi dražje storitve. V nadaljevanju vam predstavljamo štiri počitniške destinacije, ki spadajo med najdražje, ki jih obožujejo slavni.

image_alt
Svetovni milijarderji: Kje živijo in za kaj trošijo denar?

Mar-a-Lago, Palm Beach na Floridi - 200.000 dolarjev na članstvo

Mar-a-Lago Donalda Trumpa ni turistična destinacija, ki bi jo lahko obiskal vsakdo, tudi če ima na banki megalomansko vsoto. Obiskovalci Mar-a-Lago za prihod ne potrebujejo le povabila, temveč tudi članstvo, navaja Business Insider.

Obiskovalci Mar-a-Lago ne potrebujejo le povabila temveč tudi članstvo. Foto: Posnetek zaslona/The Richest
Obiskovalci Mar-a-Lago ne potrebujejo le povabila temveč tudi članstvo. Foto: Posnetek zaslona/The Richest

Obstaja seznam slavnih strank, kot sta Janet Weiner, delna lastnica in finančna direktorica Rockstar Energy Drink in James Dolan, lastnik New York Knicks ter izvršni predsednik Madison Square Garden Company in pisec knjižnih uspešnic James Patterson, ki so člani kluba Mar-a-Lago. Za članstvo je poleg članarine potrebno plačati tudi dodatnih 14.000 dolarjev letne članarine in davka.

Baker's Bay, Bahami - 443.000 dolarjev

Za užitek v tem zalivu na Bahamih je potrebno seči kar globoko v žep. Za prihod na to območje pa se zahteva tudi povabilo, ki velja izključno za slavne osebe. Za začetek bogataši na otok prispejo z zasebnim letalom, nato pa uživajo v razkošnih sprostitvah in vožnjo z vodnimi skuterji, čolni in podobno.  

image_alt
Srečni bogataši

Disney VIP doživetje - Od 29.750 dolarjev za en teden

Slavne osebe, rade uživajo tudi v luksuzni izkušnji, ki jo nudi Disney, kar pomeni VIP izkušnjo z vodnikom. Disneyjevo podjetje za načrtovanje počitnic sta ga leta 2011 ustanovila zakonca Greg in Elyssa Antonelle. Ko se je njun poslovni podvig začel, si nista mislila, da bosta delala z mega bogatimi strankami, vendar je podjetje sčasoma zraslo na 250 potovalnih agentov in skupaj z rastjo, je prišel seznam povezav z zabavno in profesionalno športno industrijo. Približno ena tretjina strank Antonelle zahteva razkošna Disneyjeva doživetja. Ta zahteva vključuje VIP turistične vodnike, katerih storitve stanejo 850 dolarjev na uro.

Disney ponuja tudi razkošna vip doživetja za bogate. Foto: Posnetek zaslona/The Richest
Disney ponuja tudi razkošna vip doživetja za bogate. Foto: Posnetek zaslona/The Richest

Sejšeli - 475.000 dolarjev

Če obstaja otoška destinacija v Indijskem oceanu, ki jo zvezdniki obožujejo, so to Sejšeli. S kristalno vodo, peščenimi plažami in številnimi slapovi je to popolna počitniška točka. Otok je namenjen turistom, ki iščejo zasebnost, zato je resnično idealen kraj za pobeg za zvezdnike. Tam sta medene tedne preživljala tudi princ William in Kate Middleton ter še mnogo zvezdnikov kot so Jennifer Aniston in Paul McCartney.

image_alt
Slavni bogataši, ki imajo v lasti zasebne otoke

Več iz rubrike