Johnny Depp iz gnusnega sojenja izšel kot ultimativni zmagovalec

Po brutalnem razhodu z Amber Heard, je Johnny Depp prodal debitansko zbirko, podpisal pogodbo z Diorjem in po 25 letih začel režirati nov film.
Fotografija: Brutalna zgodba, ki se je odvijala kot gnusen resničnostni šov, bo enega izmed protagonistov izstrelila v večje razsežnosti slave in bogastva. FOTO: REUTERS
Odpri galerijo
Brutalna zgodba, ki se je odvijala kot gnusen resničnostni šov, bo enega izmed protagonistov izstrelila v večje razsežnosti slave in bogastva. FOTO: REUTERS

Johnny Depp bo prvič po 25 letih režiral film po sojenju proti Amber Heard zaradi obrekovanja. Strokovnjaki za odnose z javnostmi so za Insider povedali, da se zdi, da je njegova kariera v vzponu. "Johnny Depp je vedno verjetno izstopil iz pravne sage Heard-Depp z veliko priložnostmi, ki so mu ostale v karieri," je dejal neki strokovnjak.

Brutalna zgodba, ki se je odvijala na očeh svetovne javnosti kot precej gnusen resničnostni šov, bo kot kaže enega izmed protagonistov izstrelil v še večje razsežnosti slavnih in bogatih.

image_alt
Johnny Depp s prodajo umetnin v nekaj urah zaslužil pravo bogastvo

Tokrat je zmagovalec brutalnega razhoda zakoncev in resničnostnega šova, čemur rečemo pravni sagi, v kateri bi na resen pregled poslati tako njega kot njo, Johnny Depp.

Igralec je nastopal z Jeffom Beckom, podpisal sedemmestno pogodbo z Diorjem, v novem filmu bo igral kralja Ludvika XV., zdaj pa bo prvič po več kot dveh desetletjih režiral.

Gremo po vrsti

Za hollywoodske strokovnjake za odnose z javnostmi so nedavni posli znak, da je kariera Johnnyja Deppa v vzponu in sicer le nekaj tednov po koncu sojenja proti bivši ženi Amber Heard zaradi obrekovanja.

Novica o Deppovi vrnitvi na velika platna je najnovejši namig, da je njegova kariera "spet v pogonu," je za Insider povedal Evan Nierman, izvršni direktor globalnega podjetja za odnose z javnostmi Red Banyan in avtor filma "Crisis Averted", in dodal, da je " zelo malo verjetno, da bi Depp kdaj ostal brez dela.

Johnny Depp je vložil veliko svojega časa, energije in finančnih sredstev, da je opral svoje ime in zdi se, da se je na koncu obrestovalo. Tako je dejal Nierman in dodal, da bo kmalu "unovčil veliko hollywoodskih čekov" od studiev, ki želijo sodelovati z njim zdaj, ko je njegov ugled "oživel".

Hollywood računa na velik uspeh in velikanske dobičke vsake pojavnosti Johnnyja Deppa, saj ima igralec in po novem tudi spet režiser novo generacijo oboževalcev. To pripadniki Z Generacije in milenjici, ki so spoznali Deppa ob spremljanju sojenja na TikToku in drugih platformah družbenih medije.

Johnny Depp, igralec, obraz, in režiser starih in mladih, je zajahala nov val slave in najverjetneje ga bo moč videti na velikih platnih že prihodnje leto.

In kaj bo režiral Johnny Depp?

Depp naj bi se spet usedel na režiserski stolček in se podpisal pod režijo v biografskem filmu o italijanskem umetniku Amedeu Modiglianiju v Parizu leta 1916, pri čemer naj bi bila koproducenta  Al Pacino in Barry Navidi. To bo za Deppa režiserski "comeback" in sicer po njegovem režijskem prvencu leta 1997 v filmu The Brave.

Ob režiranju novega filma, pa bo Depp angažiran tudi pri modni hiši Dior, saj pretekli teden podpisal pogodbo z Diorjem, s čimer je postal obraz njihove dišave Sauvage.

Kmalu pa bomo na Netflixovem "La Favorite videli film, v katerem bo Johnny Depp igral kralja Ludvika XV. Film bodo predvajali le v Franciji.

In še za konec

Da je Depp v popolnem razmahu slave in bogastva, naj spomnimo tudi na uspešnico s prodajo Deppove debitantske umetniške zbirke, ki je bila na razstavi 29. julija razprodana v nekaj urah. Z oddajo je zaslužil 3,6 milijona dolarjev.

image_alt
Nekateri filmski zvezdniki zaslužijo tudi pol milijona evrov v minuti

Več iz rubrike