»Za večje zmage se ustavimo, za manjše pa premalokrat« (VIDEO)

Izziv Sveta kapitala, s katerim v okviru mednarodnega tedna sreče na delovnem mestu, ki je bil prejšnji teden, spodbujamo boljše medsebojne odnose, so sprejeli v Mbills.
Fotografija: »Pomembno je, da se pohvalimo, a ne prevečkrat za isto stvar.« Foto: Milka Bizovičar
Odpri galerijo
»Pomembno je, da se pohvalimo, a ne prevečkrat za isto stvar.« Foto: Milka Bizovičar

Naloga današnjega dne je pohvaliti se za narejeno delo in se nagraditi.

Se ustavite in analizirate svoje zmage, dobro opravljeno delo, ali se vam te zdijo same po sebi umevne in se razmišljate samo o neuspehih, napakah? S čim se lahko nagradimo in to pomeni za motivacijo? Kje pa je meja med pohvalo samega sebe in samohvalo?
 
Tu si oglejte video21 poskočnih korakov do sodelavcev. Grafika: Svet kapitala
21 poskočnih korakov do sodelavcev. Grafika: Svet kapitala

Več iz rubrike

kariera

Čevlji menedžerja so globoki, kdaj tudi preveliki

Prevzeti vodilno vlogo in stopiti v čevlje menedžerja ni preprosto. Pogosto se odgovornost zelo poveča – do podjetja in zaposlenih. Ni presenetljivo, da mnoge ob tem prevevajo različni strahovi…

kariera

Dodge Brothers: Od družinskega lastništva do korporacijskega podložnika

Ko sta leta 1920 brata Dodge umrla, sta za seboj pustila proizvodnega giganta, ki je imel 161 milijonov dolarjev prodaje. Družba je bila pozneje prodana ter doživela številne spremembe, a ime Dodge j…

kariera

Posel na skupnem vzglavniku

Par v zasebnem in poslovnem življenju lahko niza neverjetne uspehe ali pa se ravno zaradi težav na poslovnem področju razide. Zakaj nekaterim uspeva in drugim ne?

kariera

Pomembna je strast - denar je stranski produkt

Dušan Olaj, Gregor Krušič, Andreja Podobnik, Nina Gaspari In Andrej Miklavc se strinjajo, da je za uspeh pomembna strast – pa naj bo to pri športu ali v poslu.

Komentarji: