Apple odpira prvo plavajočo trgovino na svetu

Medtem ko koronska kriza večino trgovcev sili trgovine zapirati, Apple sporoča, da namerava v Singapurju odpreti novo trgovino, ki bo plavala na vodi.
Fotografija: Nova futuristična trgovina podjetja Apple. FOTO: Visuth.s / Shutterstock 
Odpri galerijo
Nova futuristična trgovina podjetja Apple. FOTO: Visuth.s / Shutterstock 

Nova trgovina, ki se bo nahajala v futuristični, velikanski, po noči bujno osvetljeni krogli, bo postavljena na obali mestne države Singapur. Hotelski kompleks, dej katerega bo tudi Applova nova trgovina, bo dobil ime Apple Marina Bay Sands.

»Kmalu bomo odprli vrata naše nove trgovine v zalivu. Apple Marina Bay Sands bo srce ustvarjalnosti, kraj, ki smo ga ustvarili za vas, da izrazite svoje ideje in strasti. To bo kraj, kjer boste lahko raziskovali, komunicirali in ustvarili nekaj novega. Komaj čakamo, da vidimo, kam vas popelje vaša domišljija,« je zapisano na spletnem mestu podjetja.


Apple še ni razkril nobenih drugih informacij, na primer, koliko kvadratnih metrov bo imela stavba ali kdaj točno se bo odprla.

Tehnološki velikan sicer že ima trgovino v Singapurju na Orchard Road in še eno na letališču v Singapurju Changi, a ne v tem stilu.Generalni direktor podjetja, Tim Cook, je dejal, da je bila ob njegovem zadnjem obisku Singapurja trgovina na ulici Orchard Road »precej nabita« in dodal, da je definitivno prostor za postavitev dodatne.

Kot smo že poročali (tukaj) je Apple nedavno postal prvo ameriško podjetje, ki je preseglo vrednost 2000 milijard dolarjev. Prodaja pa se je v zadnjem četrtletju kljub koronski krizi povečala za 11 odstotkov, na 59,7 milijarde dolarjev.
 

Več iz rubrike

ikonomija

Najbolj divje počitnice super bogatih

Od najema pingvinov pa do luksuzne večerje za 300.000 dolarjev in lova na zaklad po celi Evropi - takšne so dopustniške želje najbogatejših zemljanov.

ikonomija

Slovenija še vedno brez strategije digitalizacije

Konvencionalni načini poslovanja so v času epidemije tako rekoč zastali. Veliko lažje so delovali elektronski procesi in digitalizirana delovna mesta.

ikonomija

Uspeh mladih fantov, ki so jih podprli Poslovni angeli in Miro Senica s partner…

Služenje denarja z videoigrami ni več rezervirano le za profesionalce. Platforma eFlamingo omogoča vsem ljubiteljem računalniškikh igric, da s hobijem tudi nekaj zaslužijo.

ikonomija

To so najbogatejše družine na svetu

Pandemija covida-19 ni ustavila rasti premoženja najbogatejših družin na svetu. Najbogatejši so v zadjem letu povečali premoženje celo za 25 milijard dolarjev.

Komentarji: