Razkošen dvorec pevke Adele

Adele je za nakup razkošnega dvorca v Los Angelesu odštela 58 milijonov dolarjev.
Fotografija: Adele se med drugim ponaša tudi z dvorcem v Los Angelesu. Foto: Posnetek zasona/Idesignarch
Odpri galerijo
Adele se med drugim ponaša tudi z dvorcem v Los Angelesu. Foto: Posnetek zasona/Idesignarch

Adele je ena izmed najbolje plačanih pevk vseh časov, ki je s svojo glasbo, turnejami, prodanimi albumi in zastopanji raznih blagovnih znamk do sedaj zbrala ogromnih 220 milijonov dolarjev premoženja. Rada si privošči bogat življenjski slog, ki vključuje luksuz na vsakem koraku. Med to spadajo tudi nepremičnine.

Svojo prvo nepremičnino je umetnica za 11 milijonov dolarjev kupila v Zahodnem Sussexu, ki je do danes ostalo njeno glavno prebivališče. Prav tako se ponaša z domovanjem v Los Angelesu.

image_alt
Srečni bogataši

Dvorec na obrobju Beverly Hillsa ponuja mnogo različnih možnosti

Njen najnovejši nepremičninski nakup je dvorec, ki je bil naprodaj v začetku leta 2021. Nepremičnina, ki jo je nekoč imel v lasti igralec Sylvester Stallone, je bila kupljena leta 1994 za zgolj 2,34 milijona dolarjev. Kasneje je ekstragavantno posestvo, ki se nahaja v varni soseski na obrobju Beverly Hillsa kupila Adele in zanj odštela 58 milijonov dolarjev.

Razkošni dvorec. Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch
Razkošni dvorec. Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch

Dvorec je bil zgrajen leta 1994. Prvotna zgradba glavne hiše je v sredozemskem slogu in ostaja odmaknjena od soseske. Z ulice se skoraj ne vidi in ima dolg dovoz ter odlično urejeno okolico. V oči takoj pritegnejo valovite trate, italijanske ciprese in žive meje iz pušpana. Domovanje je bilo zgrajeno s sredozemsko tematiko, vendar je po več prenovah postalo sodobna posest.

image_alt
Osupljiv dvorec Jennifer Lopez in Bena Afflecka

Notranjost veličastne hiše je mešanica estetike domov v Los Angelesu. Ima običajne motive, ki vključujejo francoska vrata in barvito pohištvo. Dvorec ima osem spalnic in dvanajst kopalnic. Kuhinja je zasnovana v bledo modrih in belih odtenkih, z dvema velikima otokoma in popolnoma novimi gospodinjskimi aparati. Steklene stene od tal do stropa ponujajo osupljiv pogled na Franklin Canyon park.  

V dvorcu je mnogo umetnin med katerimi je tudi znameniti kip Rocky

Eden izmed najbolj ekskluzivnih prostorov v hiši je Cigar Lounge, ki je opremljen s sistemom za filtriranje zraka in osvetljenimi omarami  v slogu Vegasa, navaja Dirt. V notranjosti je mnogo umetnin vključno s plakati, doprsnimi kipi in spominki ki jih navdihuje Rocky, ki ostaja najbolj znana filmska serija doslej, v kateri je igral Sylvester Stalone.

Umetnine, med katerimi so tudi kipi Rockyja. Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch
Umetnine, med katerimi so tudi kipi Rockyja. Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch

Nekateri zbirateljski predmeti so bili vključeni, ko je Adele kupila nepremičnino. V dvorcu se nahaja tudi kinodvorana z večstopenjskim prostorom za sedenje in dovršenim kamnitim kaminom. Dom ima tudi telovadnico, umetniški atelje in klimatizirano garažo za osem avtomobilov. 

Zasebna oaza miru

Tudi na prostem je tako lepo kot v notranjosti. Obsežno zemljišče ponuja obilno zelenico in veliko teraso. Na terasi se nahaja drugi kip Rockyja, ki ima pogled na gore. Posestvo pokrivajo visoka drevesa sekvoje in nudijo večjo zasebnost. Vsak balkon in terasa v Adelinem domovanju ponujata pogled na gore in mesto z vseh strani. Dom je čudovita oaza, ki Adele nudi zasebnost in udobje, ki ga uživa s svojo družino.

Beverly Park je sicer ena izmed najbolj dragih in ekskluzivnih sosesk v Ameriki, kjer se nahaja le 61 nepremičnin, ki so ena dražja od druge. Med znanimi  osebnosti v tej soseščini bivajo tudi Magic Johnson, Mark Wahlberg in Denzel Washington.

image_alt
7 najbogatejših Zemljanov

Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch
Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch
Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch
Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch
Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch
Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch
Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch
Foto: Posnetek zaslona/Idesign Arch

Več iz rubrike