Kakšna je notranjost prestižne vile Leonarda DiCapria?

Slavni igralec se ponaša tudi z 9,9 milijona dolarjev vrednim domovanjem, ki se nahaja na Beverly Hillsu.
Fotografija: Leonardo DiCaprio ima v lasti vsaj šest nepremičnin. Foto: Posnetek zaslona/Dirt
Odpri galerijo
Leonardo DiCaprio ima v lasti vsaj šest nepremičnin. Foto: Posnetek zaslona/Dirt

Leonardo DiCaprio je s svojo igralsko kariero pričel že v otroštvu. Od tedaj je v svoji karieri nanizal veliko uspešnih filmov in nagrad. Poleg tega je v svoji igralski karieri zaslužil več kot 300 milijonov dolarjev in dodatnih 100 milijonov dolarjev s sodelovanjem z različnimi blagovnimi znamkami. Že nekaj časa svoj denar namenja tudi za nepremičnine. Med njegovimi zadnjimi nakupi je dvorec na Beverly Hillsu, ki ga je kupil decembra 2021 za 9,9 milijona dolarjev.

image_alt
Najstnica, ki z zaslužkom prekaša najbolje plačane direktorje

Razkošno opremljena vila, ki združuje notranji in zunanji življenjski slog

Posestvo na Beverly Hillsu, ki je bilo zgrajeno v 30. letih prejšnjega stoletja zvezdniku nudi zasebnost in razkošno ter preprosto udobje. Skrito je za zavarovanimi zidovi in ​​visokimi vrati. Notranjost je okrašena z vrati iz jeklenega ohišja, prijetnimi svetilkami ter podom iz belega hrasta, navaja The Sun.  

Ena izmed dnevnih sob. Foto: Redfin
Ena izmed dnevnih sob. Foto: Redfin

V notranjosti se nahaja dnevna soba z vgrajenimi visokimi knjižnimi policami, poleg sobe pa je prostor za zabavo z odprtim konceptom, ki ima dostop do šanka in dvorišča. Gurmanska kuhinja vsebuje vrhunske aparate iz nerjavečega jekla. Poleg kuhinje je kotiček za zajtrk z jedilno teraso na prostem, ki je povezana s prostranim dvoriščem.

image_alt
Razkošen dvorec pevke Adele

V vili se nahaja pet spalnic in šest kopalnic. Zgornje nadstropje ima tri spalnice, vključno z glavnim apartmajem, ki izstopa po dramatičnem stropu v poslikavi katedrale in mini barom. Glavna kopalnica zasnovana z razkošnim marmorjem z ovalno kadjo za namakanje, samostoječo prho in balkonom. Spalnice in dodatni prostori za shranjevanje nudijo dovolj prostora za varovanje osebnih predmetov.

Veliko prostora za zabavo

DiCaprievo domovanje ima tudi opremljeno dvorišče, ki nudi veliko možnosti preživljanja dneva na prostem in na soncu. Tam se lahko prirejajo tudi zabave. Območje na prostem je obkroženo z oljkami, ki dajejo tudi nekaj sence.

Zunanjost vile. Foto: Redfin
Zunanjost vile. Foto: Redfin

Ob travnatem dvorišču je velik pravokoten bazen z ležalniki. Za bivalnim prostorom je prostoren prostor za ognjišče kjer so tudi baldahin in sivi naslanjači. Na posestvu se poleg hiše za goste nahaja garaža. Hiša za goste ima prav tako tudi teraso, ki je primerna za obedovanje na prostem in peko na žaru.

Igralec se ponaša z vsaj šestimi luksuznimi nepremičninami

Domovanje na Beverly Hillsu pa ni edini nakup, ki ga je igralec opravil v zadnjih letih. V začetku leta 2021 je kupil špansko kolonialno hišo v Los Felizu za 7,1 milijona dolarjev. Zvezdnikov portfelj nepremičnin vključuje otok Belize, stanovanje Battery Park v New Yorku, dom v Malibuju in še en dvorec Los Feliz.

image_alt
Srečni bogataši

Hiša za goste. Foto: Redfin
Hiša za goste. Foto: Redfin
Ena izmed kopalnic. Foto: Redfin
Ena izmed kopalnic. Foto: Redfin
Ena izmed spalnic. Foto: Redfin
Ena izmed spalnic. Foto: Redfin
Kuhinja. Foto: Redfin
Kuhinja. Foto: Redfin
Prostor za zabavo. Foto: Redfin
Prostor za zabavo. Foto: Redfin

Več iz rubrike