Hilton odprl prvi hotel na svetu na temo Warner Bros

Hotelska družba Hilton je v Abu Dhabiju odprla prvi hotel Warner Bros na svetu. Goste čaka nepozabno doživetje v družbi najljubših televizijskih likov.
Fotografija: Hotel v Abu Dhabiju. Foto:
Odpri galerijo
Hotel v Abu Dhabiju. Foto:

Prestižna hotelska družba Hilton je v Abu Dhabiju odprla prvi hotel Warner Bros na svetu. Kot navaja spletna stran Luxury Launches, hotel oboževalcem obljublja nepozabno potovanje v svetu najbolj ikoničnih filmov in televizijskih serij.

image_alt
Najbolj atraktivne eksotične destinacije za pobeg pred zimo

Fotografiranje pred ikonično fontano iz serije Prijatelji

Obiskovalce v vseh 257 sobah čaka obilo spominkov in rekvizitov na temo najbolj priljubljenih televizijskih likov. Potovanje se začne že s prihodom pred hotel, ko goste s predvajanjem več kot 35 različnih vsebin pozdravijo ogromni digitalni zasloni.

Pred vstopom v hotel se bodo gostje lahko fotografirali pred ikonično fontano iz serije Prijatelji ali pa s povsem novim Batmobilom. V notranjosti obiskovalce čaka spiralno stopnišče oziroma »živi arhiv«, ki bo hranil zbirko predmetov, posvečenih vlogi Warner Brosa v svetu zabave.

V Arhivu je mogoče videti škornje Jamesa Deana, izvirno risbo iz filma Veliki Gatsby, kapuca Michaela Keatona iz filma Batman in še mnoge druge spektakularne rekvizite. Vse hodnike krasijo tematska umetniška dela.

V družbi najljubših televizijskih likov ne bo nikoli dolgčas

Vsaka od 257 hotelskih sob pripoveduje svojo zgodbo na temo priljubljenih televizijskih junakov. Obiskovalce čaka čarobna dogodivščina v družbi Harryja Potterja, Westworlda, Supermana, Čarovnika iz Oza, Looney Tunesa, Kremenčkovih, Batmana in še mnogih drugih.

Celotna tematika je skozi hotel razdeljena na tri dele. Prva tema »Od scenarija do zaslona« poudarja nepozabne trenutke iz filmov in serij, druga »Artist Confidential« slavi talente pred in za kamero, tretja tema »The Vault« pa prikazuje redko videne slike iz nepozabnih arhivov Warner Brosa.

Vrhunska hrana, otroška tematska igralnica in bazen

Hotel se ponaša s petimi restavracijami, v kateri strežejo vrhunske mednarodne jedi, ki odražajo filmsko sceno. Medtem ko odrasli uživajo ob kulinaričnem doživetju, se lahko otroci zabavajo v igralnici z »živimi« liki iz najbolj priljubljenih risank in serij.

Hotel ponuja veliko možnosti za sprostitev; med drugim uživanje ob bazenu, vadbo v fitnesu, raziskovanje umetnin, nakupovanje ali sproščanje ob gledanju najljubših filmov v kinodvorani.

V bližini največji pokriti tematski park na svetu

Nekaj korakov stran od hotela se nahaja največji pokriti tematski park na svetu. Obiskovalci se lahko zabavajo v eni od impresivnih dežel, vključno z Gotham City, Cartoon Junction, Bedrock in druge. Družinam prijazne atrakcije obljubljajo nepozabno zabavo.

image_alt
Brezplačne stvari, ki jih lahko dobite v hotelu

»Naše sanje so se z otvoritvijo prvega hotela z blagovno znamko Warner Bros uresničile. Vedno si prizadevamo biti osredotočeni na oboževalce in zanje smo razvili izjemno izkušnjo, da bi se še naprej povezovali z ikonično blagovno znamko Warner Bros in liki, ki jih poznajo in imajo radi.« je navdušena Pam Lifford, predsednica WarnerMedia Global Brands and Experiences.

Kot navaja Luxury Launches, otvoritvena cena nočitve v hotelu stane 224 evrov.

Foto: Posnetek zaslona/Luxury Launches
Foto: Posnetek zaslona/Luxury Launches
Foto: Posnetek zaslona/Luxury Launches
Foto: Posnetek zaslona/Luxury Launches

Foto: Posnetek zaslona/Luxury Launches
Foto: Posnetek zaslona/Luxury Launches

Več iz rubrike