Adina Mlivić: »Vedno sem gojila ljubezen do tehnike.«

Inženirka logistike, zaposlena v podjetju BSH Hišni, je spregovorila o vitki logistiki, o doživljenju pandemije in podala 'najboljši nasvet'.
Fotografija: Adina Mlivić: »Vedno sem gojila ljubezen do tehnike, moj poklicni svet pa je postal svet vozičkov, transportnih sredstev, regalov ter proizvodnih in skladiščnih shem.« Foto: osebni arhiv
Odpri galerijo
Adina Mlivić: »Vedno sem gojila ljubezen do tehnike, moj poklicni svet pa je postal svet vozičkov, transportnih sredstev, regalov ter proizvodnih in skladiščnih shem.« Foto: osebni arhiv

Na Svetu kapitala smo se tudi letos odločili podpreti projekt Inženirka leta, saj v resnici s tem podpiramo in dvignemo roke »za« znanost, razvoj, napredek, ekologijo, spolno enakopravnost, enako spolno zastopanost na vodstvenih položajih in smisla našega prizadevanja na slehernem delovnem mestu.

Adina Mlivić: »Pogosto sem edina ženska na naših sestankih; včasih mi ne rečejo Adina, ampak Edina.« Foto: Osebni arhiv
Adina Mlivić: »Pogosto sem edina ženska na naših sestankih; včasih mi ne rečejo Adina, ampak Edina.« Foto: Osebni arhiv
Pred januarsko razglasitvijo Inženirke leta 2021 bomo na Svetu kapitala in na vseh platformah za podkaste in družabnih omrežjih objavili portrete vseh 10 nominirank. In ker nikakor ne želimo delati razlik med njimi, saj so v naših očeh že zdaj vse zmagovalke, smo v intervjujih zastavljali enaka vprašanja. No, skoraj. Saj je mimogrede načrtovan intervju postal prijeten klepet dveh žensk. Kar navsezadnje ob občasni togosti in krutosti sedanjega časa še kako prija. Vabljeni k poslušanju podkasta brez odvečnih in težkih razmišljanj, v katerim boste spoznali najlepše plati naših sogovornic in mehkobo pripovedovanih zgodb.

Danes predstavljamo Adino Mlivić, ki je inženirka logistike, specializirana za interno logistiko v podjetju BSH Hišni. V podkastu Svet kapitala s Petro je spregovorila o vitki logistiki, o doživljanju pandemije in podala najboljši nasvet. In kateri nasvet je najboljši? To boste izvedeli v podkastu Svet kapitala s Petro. Vabljeni k poslušanju!

Več iz rubrike