Dvignite svojo vibracijo

Obstaja veliko načinov, kako dvigniti svojo vibracijo.
Fotografija: Foto: Getty Images
Odpri galerijo
Foto: Getty Images

Vse v vesolju je zgrajeno iz energije. Kar razlikuje eno obliko energije od druge, je hitrost, na kateri le-ta vibrira.

Na primer: svetloba vibrira na zelo visoki frekvenci, predmet kot denimo skala, vibrira na nižji frekvenci. Tako tudi človeška bitja vibriramo na različnih frekvencah. Naše misli in občutki lahko določajo frekvenco na kateri vibriramo, naša vibracija se nato širi navzven v svet in privlači k nam energijo, ki je na enaki frekvenci.To je eden od načinov, kako si ustvarjamo svojo resničnost in pojasnjuje zakaj si lahko z dvigom svoje vibracije ustvarimo tudi pozitiven premik v naših življenjih.
image_alt
Banka pomotoma nakazala milijon; denar zapravil in pristal v zaporu

Vsi smo že spoznali osebo, za katero mislimo, da ima visoko vibracijo. Taki ljudje torej vibrirajo z visoko frekvenco in nas lahko inspirirajo, da tudi sami začnemo dvigovati svojo frekvenco. Po drugi strani pa tudi poznamo ljudi, ki so zelo negativni in cinični. To so ljudje, ki vibrirajo na nizki frekvenci. So pa nam prav tako inspiracija, ker nam kažejo, kje ne želimo vibrirati in zakaj. Če želimo ugotoviti kje se nahajamo glede vibracije, je dobro razmisliti, kje se nahajamo na lestvici med najbolj pesimistično osebo, ki jo poznamo in tako, ki vibrira najvišje. Tukaj ne gre za to, da bi sodili, temveč je bolj pomemben vidik ugotoviti, kje je naše izhodišče, da pričnemo z delom dviga svoje frekvence ter za to, da lahko prepoznamo in cenimo svoj napredek.
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Načinov dvigovanja naše vibracije je več. Od dela z afirmacijami, do vizualizacije razsvetljenih bitij med meditacijo, odpiranja srčne čakre, zavezanosti k razvijanju svojih vrlin, etičnosti, itd. Eden od najbolj praktičnih in bazičnih načinov dviga vibracije pa je, da zavestno izbiramo kam bomo dnevno usmerjali svojo pozornost.

Kot primer, kako močna je taka zavestna pozornost na naše energijsko polje, vas vabim, da si vzamete pet minut časa in opišete nekaj, kar imate radi brez zadržkov; osebo, film, knjigo ali neko izkušnjo. Ko mine teh pet minut opisovanja boste zaznali veliko več pozitivne energije in se počutili lahkotneje. In v kolikor želite dvigovati svojo vibracijo, se boste zavezali, da boste vsak dan vsaj pet minut preživeli z usmerjanjem pozornosti na dobro v vašem življenju.

Če boste to počeli redno, se boste urili v tem, kako biti bolj buden in čutiti več živosti. Po nekem času boste začutili permanentni premik v svoji vibraciji.
image_alt
»Lažno« zlato vsebuje novo odkrito vrsto pravega zlata
 
_______________
Vir: DailyOM
 

Več iz rubrike