Pot uspeha: Med pandemijo uresničil sanje in postal uspešen podjetnik

Mladi podjetnik dokazuje, da je možno uspeti tudi v težkih, negotovih časih. Podjetje je ustanovil med pandemijo in v šestih mesecih zaposlil 11 oseb. Posel cveti.
Fotografija: Ustanovitelj podjetja je še dodal, da bo zima morda kritično obdobje in še ne ve, kako bo celotna situacija vplivala na njihovo poslovanje. Vseeno pa jim po njegovih besedah kaže, da bo november najuspešnejši mesec do sedaj. FOTO: metamorworks / Shutterstock
Odpri galerijo
Ustanovitelj podjetja je še dodal, da bo zima morda kritično obdobje in še ne ve, kako bo celotna situacija vplivala na njihovo poslovanje. Vseeno pa jim po njegovih besedah kaže, da bo november najuspešnejši mesec do sedaj. FOTO: metamorworks / Shutterstock

Kot je poročal StokeonTrent, je Danny Rough že pri svojih 12 letih sanjal o tem, da bo postal podjetnik, milijonar. Pri svojih 33 letih je na dobri poti, da bi dosegel ta cilj, saj vodi uspešno podjetje Clean Binz za čiščenje smetnjakov.

Rough je sicer že celo življenje razmišljal o tem, da bi ustanovil svoje podjetje, vendar pa do pred kratkim teh sanj še ni realiziral. Nekaj časa je bil zaposlen kot kurir, nato pa je eno leto delal v podjetju Bet365 z namenom, da bi izboljšal svoje sposobnosti dela s strankami, ki so ključne tudi pri uspešnem vodenju lastnega podjetja.
 

Zaradi hitrega povečanja obsega dela pustil službo

 
»O ustanovitvi lastnega podjetja sem razmišljal že nekaj časa, vendar sem vedel, da če hočem biti uspešen pri vodenju podjetja, potrebujem tudi nekaj izkušenj pri delu s strankami. Zato sem se odločil, da se zaposlim pri Bet365, kjer sem se o tem veliko naučil,« je dejal.

<strong>Danny Rough</strong> že pri svojih 12 letih sanjal o tem, da bo postal podjetnik, milijonar. Pri svojih 33 letih je na dobri poti, da bi dosegel ta cilj, saj vodi uspešno podjetje Clean Binz za čiščenje smetnjakov. FOTO: MyBinz
Danny Rough že pri svojih 12 letih sanjal o tem, da bo postal podjetnik, milijonar. Pri svojih 33 letih je na dobri poti, da bi dosegel ta cilj, saj vodi uspešno podjetje Clean Binz za čiščenje smetnjakov. FOTO: MyBinz
Danny Rough je povedal, da se je oktobra lani za krajši čas vrnil v službo kurirja, hkrati pa se je ukvarjal z ustanovitvijo lastnega podjetja. Kot pravi, ga je pri realizaciji podjetniške ideje spomladi presenetila situacija z epidemijo, zaradi česar so postali časi precej negotovi. Dodal je, da je bilo podjetje Clean Binz kljub vsemu med ljudmi dobro sprejeto, zaradi povečanja obsega dela pa je moral precej hitro sprejeti odločitev, da je pustil službo in se podjetju v celoti posvetil.

Trenutno storitev čiščenja smetnjakov izvaja v Birminghamu, Lincolnu in Lowestoftu. Podjetje ponuja komercialno in domače čiščenje zabojnikov na podlagi prej sklenjenih pogodb. Clean Binz je velik uspeh dosegel že v obdobju šestih mesecev. V njem je namreč zaposlenih že 11 ljudi, ki čiščenje izvajajo z najsodobnejšim pralnim sistemom.
 

Velik del marketinga od ust do ust, posel cveti

 
Zaradi izjemnega uspeha se je Rough kasneje odločil še za ustanovitev sestrskega podjetja My Binz, ki prek nekaterih drugih podjetij deluje po vsej državi.


»Podjetje ima neverjeten ugled. Imamo več tisoč sledilcev na družbenih omrežjih, velik del marketinga pa poteka od ust do ust. Posel cveti,« je pripomnil zadovoljni direktor.

Ustanovitelj podjetja je še dodal, da bo zima morda kritično obdobje in še ne ve, kako bo celotna situacija vplivala na njihovo poslovanje. Vseeno pa jim po njegovih besedah kaže, da bo november najuspešnejši mesec do sedaj. V načrtu podjetja v naslednjih petih letih je povečanje ekipe na 100 zaposlenih, kasneje pa po franšiznem modelu sklepati sodelovanje na mednarodni ravni.
 

Več iz rubrike