Ob ponovnih karantenah znova padec cen nafte

Evropske države uvajajo ukrepe zajezitve širjenja okužb, zaskrbljenost ob drugem valu pandemije pa je znova oklestila cene nafte, ki so najnižje po juniju letos.
Fotografija: Ponovno uvajanje ukrepov za zajezitev širjenja okužb po Evropi, je še enkrat več pognalo strah v kosti lastnikom naftnih pogodb. FOTO: Angus Mordant/Reuters
Odpri galerijo
Ponovno uvajanje ukrepov za zajezitev širjenja okužb po Evropi, je še enkrat več pognalo strah v kosti lastnikom naftnih pogodb. FOTO: Angus Mordant/Reuters

Več iz rubrike

finance

Slabša se finančno stanje slovenskih gospodinjstev, vse manjša tudi potrošnja

V času pandemije koronavirusa se je finančno stanje slovenskih gospodinjstev poslabšalo, obenem se letos v času praznikov obeta manj potrošje.

finance

Elon Musk podira rekorde: Samo letos zaslužil 100 milijard

Delnice ameriškega proizvajalca električnih avtomobilov Tesla so dosegle rekordno vrednost, Elon Musk pa se je povzpel na drugo mesto lestvice najbogatejših.

finance

Izpuhtelo za 66,5 milijarde dolarjev bitcoinov

Približno 3,7 milijona bitcoinov v vrednosti okoli 66,5 milijarde dolarjev je izgubljenih za vedno in ne bo na voljo nobenemu kupcu.

finance

Deloitte: Šest hrvaških podjetij med najhitreje rastočimi v osrednji Evropi

Hrvaški startup Electrocoin se je uvrstil na šesto mesto Deloittove lestvice najhitreje rastočih tehnoloških podjetij v Srednji Evropi.

Komentarji: