Koliko zelencev šteje vodilni ameriški epidemiolog

Dr. Anthony Fauci ni le najbolje plačani zdravnik v ameriški zvezni vladi, ampak tudi najbolje plačan od vseh štirih milijonov zveznih uslužbencev.
Fotografija: Osemdesetletni dr. Fauci je doktor medicine na univerzi Cornell, svojo 53-letno kariero pa je začel leta 1968 v Nacionalnem inštitutu za alergije in nalezljive bolezni. FOTO: REUTERS/Jonathan Ernst 
Odpri galerijo
Osemdesetletni dr. Fauci je doktor medicine na univerzi Cornell, svojo 53-letno kariero pa je začel leta 1968 v Nacionalnem inštitutu za alergije in nalezljive bolezni. FOTO: REUTERS/Jonathan Ernst 

Več iz te teme:

Več iz rubrike

finance

Drugo mnenje: Postopno varčevanje za mirno prihodnost

Povsod se poudarja, da moramo vsi varčevati. Kaj se lahko pričakuje od postopnega varčevanja?

finance

Ameriški trgovci navijajo za dodatne finančne spodbude

Vodja ameriškega trgovskega velikana Walmart je prepričan, da tamkajšnji potrošniki potrebujejo dodatne finančne spodbude, kar bi povečalo potrošnjo.

finance

Tiskanje denarja in državne podpore zamajale ves finančni sistem

Nadaljnje »tiskanje« denarja krepi inflacijska pričakovanja. Celoten finančni sistem postaja s tem močnim dodajanjem likvidnosti vse bolj nestabilen.

finance

Bitcoin odločno čez 50.000 dolarjev – kaj sledi?

Vrednost vseh bitcoinov v obtoku se približuje 1000 milijardam dolarjev. Vseh, skoraj 8500 kriptovalut, je ocenjenih na približno 1500 milijard dolarjev.

Komentarji: