Ženske: Kaj obleči za poslovne zabave?

Poslovne zabave ob koncu leta in silvestrovanje so veličastni dogodki, na katere se ženske dobro pripravljajo. Prav je, da svoje prijatelje in poslovne partnerje pozdravite s stilom, poudarjeno eleganco in kančkom zapeljivosti.
Fotografija: Pexels
Odpri galerijo
Pexels

Zabave ob koncu leta so lahko najlepši dogodki leta, na katerih ne manjka dobre pijače, hrane in humorja. Ker pa na njih ne manjkajo niti pomembni ljudje, se je potrebno obleči poslovno elegantno, a ne preveč staromodno.

Mala črna obleka?

Kreacija in večna zapuščina Coco Chanel iz dvajsetih let je več kot primerna za večerne zabave. Koktajl večerna obleka preprostega kroja z dolžino, ki navadno sega do kolen ali nekaj centimetrov višje, je ključni kos vsake ženske garderobne omare, večna rešiteljica za skoraj vsako prilož­nost. Dodatki pa so tisti, s katerimi lahko tudi iz vsakdanjega oblačila naredite senzacijo. Popestrili jo bodo modni dodatki v zlati ali srebrni barvi, pri katerih je razkošnost vse prej kot prepovedana. Poudarite jo lahko z naborki, čipko ali volumni in silhuetami ... Mož­nosti je ogromno! Pozorne bodite predvsem na dolžino oblekice ter globino dekolteja!

Čisti čevlji

Privoščite si visoke pete. Ob tem pa ne pozabite, da je pomembno tudi udobje. Zato poskrbite, da bodo vaši čevlji ne samo elegantni, temveč tudi prijazni do vaših nog. Lahko obujete salonarje, salonarje z debelo kvadratno peto ali pa elegantne škornje. Katerekoli čevlje obujete, pazite na to, da jih prej dodobra očitite.

Zapeljivost rdeče barve

Barva ljubezni, strasti in vedno zmagovalka na barvni lestvici, ki jo v izobilju nosijo tudi zvezdnice na vseh rdečih preprogah. Ob koncu leta si lahko na zabavi obarvate vaše ustnice z živo rdečo barvo in vas ne bo nihče gledal ocenjajoče. Nevtralne odtenke pustite konec decembra kar v lepotilni torbici, v praznični svet se odpravite z več drznosti, glamurja in domišljije.

Več iz rubrike