VIDEO: Intenzivna promocija Slovenije na BBC za premožnejše turiste

Dvomesečna kampanja Slovenske turistične organizacije bo potekala po vseh digitalnih platformah BBC Global News, ta pa je po mednarodnih raziskavah vodilna pri doseganju segmenta mednarodnih popotnikov v Evropi z višjo kupno močjo.
Fotografija: BBC StoryWorks
Odpri galerijo
BBC StoryWorks

Kampanjo bo ustvarila hišna produkcijska ekipa BBC StoryWorks, ki je spomladi v Sloveniji posnela več videospotov, katere bo moč videti tako na televiziji kot na spletni strani. Na trgih Kanade, ZDA in Evrope bo prikazanih več kot 19 milijonov oglasov.

»Z video vsebinami, ki po produkciji in vsebini izstopajo iz povprečja, predstavljamo kako edinstvena, zelena, gastronomsko in kulturno bogata je naša dežela,« pove Maja Pak, direktorica STO.V oglasih bodo prikazovali vse štiri makro destinacija: Alpske, Mediteranske in Kraške, Termalno - Panonske ter Ljubljane z osrednjo Slovenijo.

Ali veste, katera slovenska regija je regija zdravja?VIDEO:


Več iz rubrike

trendi

Je strah zares močan motivator za nakup?

Po nekem pregovoru sta pohlep in strah dva gospodarja vsakega človeka. Temu smo pogosto priča v vsakdanjem življenju.

trendi

Ponudba za zaposlitev: Poklicni igralec Playstationa

Igrati Playstation in služiti denar - sanje za številne ljubitelje iger. Proizvajalec ponovno odpira delovna mesta: tokrat v Angliji za osebe s posebnimi jezikovnimi znanji.

trendi

Holističen pogled na zmanjšanje stresa

Ljudje smo kompleksna bitja, kar nam lepo ponazarja holističen (celosten) pogled na naše telo, ki ga sestavljajo fizično, eterično, čustveno in mentalno telo.

trendi

Nakup zlatih vizumov: Kako se elita prebija skozi zaprte državne meje

Medtem ko pandemija koronavirusa za večino omejuje potovanja, super bogate družine vse bolj uporabljajo svoj denar za prestop meja, ki so sicer zaprte.

Komentarji: