Veuve Clicquot Business Woman Award 2018 osvojila Aleksandra Dojčinović

Po lanskoletnem slavju slovenske nominiranke Urške Šefman Sojer v Zagrebu, se regijska nagrada Veuve Clicquot Business Woman Award iz Ljubljane seli v Zagreb.
Fotografija: Žiga Intihar
Odpri galerijo
Žiga Intihar

Mednarodno žirijo, ki ji je predsedoval Thomas Bouleuc, je najbolj prepričala Aleksandra Dojčinović z lastno blagovno znamko Lei Lou. Prestižna nagrada bo Dojčinovićevi prinesla nove možnosti za razvoj znamke na Hrvaškem in širše. Aleksandra Dojčinović se s prejeto nagrado pridružuje izjemni družbi podjetniško navdahnjenih dam, ki s svojo vizijo, ustvarjalno žilico ter vodstvenimi sposobnostmi ustvarjajo novo dodano vrednost. Na regijskem srečanju so sodelovale še predstavnice Slovenije, Srbije in Črne Gore.

Žirijo je Hrvatica očarala s strastjo do modnega oblikovanja in poslanstva - ustvarjanja mode za sodobne ženske. Znamko Lei Lou zaznamujejo prečiščena estetika, feminilna moč in dvojna nežnost. V zgolj desetletju je znamka Lei Lou osvojila dame domala vseh starostnih skupin in postav ter postala ena izmed najbolj pronicljivih zgodb o poslovnem uspehu na Hrvaškem. To se odraža tudi na področjih prodaje, marketinga, nastopa na družbenih omrežjih in družbene odgovornosti. V središču mednarodne znamke je od vsega začetka izjemna modna oblikovalka in podjetnica Aleksandra Dojčinović, ki s svojo ženskostjo ter poslovno žilico Lei Lou ločuje od množice.

Nominiranke za regijsko nagrado Veuve Clicquot Business Woman Award 2018 Strokovna žirija je opravila izjemno delo in z majhno prednostjo potrdila izbiro Aleksandre Dojčinović za prvo med enakimi. Za regijsko nagrado VCBWA 2018 v Adriatic regiji so se potegovale Irena Fonda; Fonda, Ana Petrović; Travel Boutique, Marija Ignjatović; Novitas Consult, Nives Radović; Ananives.me.

 

SLovenska kandidatka Irena Fonda s soprogom:

Žiga Intihar
Žiga Intihar

Več iz rubrike