Vas zanima globalna vizija industrije 2025?

Kitajski tehnološki velikan Huawei je predstavil svoje poročilo o globalni viziji industrije (GVI) in napoved za razvoj tehnologije in industrije do leta 2025. Letošnje poročilo temelji na podlagi lastnih kvantitativnih podatkov in primerov uporabe v realnem svetu ter določa 10 mega trendov na tem področju do 2025.
Fotografija: Huawei: Želimo digitalizirati vsakega posameznika, dom in organizacijo za popolnoma povezan in inteligenten svet. Pixabay
Huawei: Želimo digitalizirati vsakega posameznika, dom in organizacijo za popolnoma povezan in inteligenten svet. Pixabay

Ugotovili so, da bo do leta 2025 kar 58% svetovnega prebivalstva dostopalo do 5g! Prav njihovo poslanstvo je, da "digitaliziramo vsakega posameznika, dom in organizacijo za popolnoma povezan in inteligenten svet."

Kako bo to videti?
Kot je ob predstavitvi globalne vizije povedal vodja marketinškega oddelka za IKT v Huawei Kevin Zhang: »Človekovo raziskovanje ne bo nikoli končano. Moramo se usmerjati izven poznanega in gledati v prihodnost, od inovacij do izumov. Svet se hitro spreminja, tudi s pomočjo umetne inteligence, 5G, računalništva v oblaku in drugih tehnologij. Huawei je zavezan h gradnji digitalnih platform, izboljšavi uporabniške izkušnje in inteligentne tehnologije, ki v vseh scenarijih omogoča medsebojno povezanost. To je naše poslanstvo, da vsakemu posamezniku, domu in organizaciji ponudimo pametno prihodnost, ki lahko ponudi možnost za nadaljnjo rast«.

Njihovo poročilo vsebuje napoved mega trendov, ki bodo paradirali po vsem svetu do leta 2025 in postali naš vsakdan.
Od robotizacije, omrežja 5G, prometa po meri, vse do globalnega digitalnega upravljanja sveta in pametnih domov.
Več o teh trendih si preberite TU.
 

Več iz rubrike

Komentarji: