Umetnost v vsakem domu: Frame TV prišel v Slovenijo

Najnaprednejši Samsung TV je po svetu znan kot umetniški okvir, ki prostor spreminja v galerijo, saj je ob ugasnjenem stanju videti kot slika.
Fotografija: Predsednik Samsung Electronics Adriatic: Z gotovostjo in velikim zadovoljstvom lahko rečem, da so televizorji, ki jih odlikuje QLED tehnologija, nedvomno med 10 Samsung izdelkov, ki so obogatili vsakdan naših uporabnikov. Foto: Arhiv podjetja
Odpri galerijo
Predsednik Samsung Electronics Adriatic: Z gotovostjo in velikim zadovoljstvom lahko rečem, da so televizorji, ki jih odlikuje QLED tehnologija, nedvomno med 10 Samsung izdelkov, ki so obogatili vsakdan naših uporabnikov. Foto: Arhiv podjetja

S Frame TV kupci spreminjajo vsakdanji prostor na dnevni ravni, prav tako pa ustvarjajo pravo doživetje svetovno priznanih galerij ali pa lastnih fotogalerij. Fotografije lahko preprosto pošljejo na Frame TV preko mobilnega telefona ali pa USB ključka.

Poleg vseh vizualnih prednosti kupce razveseljuje novica, da televizor sodeluje z Apple napravmai. Z vgrajeno AirPlay 2 funkcijo lahko vsebino Apple naprav pretakajo ali delijo na velikem zaslonu.

»Samsung letos obeležuje 50 let in v tem času smo s slehernim izdelkom premaknili mejo nemogočega. Navkljub dejstvu, da se želje in potrebe potrošnikov spreminjajo zelo hitro, smo vsakokrat uspeli razveseliti naše uporabnike in jim z edinstvenimi izdelki zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo. Z gotovostjo in velikim zadovoljstvom lahko rečem, da so televizorji, ki jih odlikuje QLED tehnologija, nedvomno med 10 Samsung izdelkov, ki so obogatili vsakdan naših uporabnikov. In med njimi je tudi Frame TV«, pove Matthew Jinkyu Jeon, predsednik Samsung Electronics Adriatic. 



 

Več iz rubrike