Umetnost v vsakem domu: Frame TV prišel v Slovenijo

Svet kapitala
Predsednik Samsung Electronics Adriatic: Z gotovostjo in velikim zadovoljstvom lahko rečem, da so televizorji, ki jih odlikuje QLED tehnologija, nedvomno med 10 Samsung izdelkov, ki so obogatili vsakdan naših uporabnikov. Foto: Arhiv podjetja

Najnaprednejši Samsung TV je po svetu znan kot umetniški okvir, ki prostor spreminja v galerijo, saj je ob ugasnjenem stanju videti kot slika.

S Frame TV kupci spreminjajo vsakdanji prostor na dnevni ravni, prav tako pa ustvarjajo pravo doživetje svetovno priznanih galerij ali pa lastnih fotogalerij. Fotografije lahko preprosto pošljejo na Frame TV preko mobilnega telefona ali pa USB ključka.

Poleg vseh vizualnih prednosti kupce razveseljuje novica, da televizor sodeluje z Apple napravmai. Z vgrajeno AirPlay 2 funkcijo lahko vsebino Apple naprav pretakajo ali delijo na velikem zaslonu.

»Samsung letos obeležuje 50 let in v tem času smo s slehernim izdelkom premaknili mejo nemogočega. Navkljub dejstvu, da se želje in potrebe potrošnikov spreminjajo zelo hitro, smo vsakokrat uspeli razveseliti naše uporabnike in jim z edinstvenimi izdelki zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo. Z gotovostjo in velikim zadovoljstvom lahko rečem, da so televizorji, ki jih odlikuje QLED tehnologija, nedvomno med 10 Samsung izdelkov, ki so obogatili vsakdan naših uporabnikov. In med njimi je tudi Frame TV«, pove Matthew Jinkyu Jeon, predsednik Samsung Electronics Adriatic. 


Samsungov The Frame je na voljo v vseh Harvey Norman poslovalnicah, prav posebna predstavitev televizorja pa je do konca meseca decembra na ogled v njihovi super trgovini v Ljubljani. »Ponosni smo, da lahko v naši največji in najmodernejši trgovini predstavimo tako inovativen izdelek. S Samsungom sodelujemo že vrsto let tako v Sloveniji kot globalno. Ker hočemo kupcem v vsakem trenutku ponuditi nekaj boljšega in drugačnega, vedno iščemo izdelke, ki omogočajo povsem novo nakupovalno izkušnjo. Idejni koncept super trgovine smo namreč prvič predstavili leta 2017 prav v Ljubljani, v letu 2019 pa smo ga le še nadgradili.« je povedala direktorica podjetja Harvey Norman v Sloveniji, Melissa Wilson.
 

 
Več iz rubrike