Steklarna Hrastnik izdelala dišavo za dom

Steklarna Hrastnik je v svoje parfumske stekleničke iz kolekcije High Glass Parfumerija ujela še svoj vonj. Imenuje se ECHO in diši po vrednotah podjetja, ki vodi zaposlene v njem. Vonjavo je posebej za Steklarno Hrastnik ustvarila multimedijska umetnica Eva Petrič, ki je na stekleničko upodobila idrijsko čipko.
Fotografija: Foto Steklarna Hrastnik
Odpri galerijo
Foto Steklarna Hrastnik

Limited edition vonjava, namenjena odišavljenju prostorov, je zapakirana v stekleničko Andy iz kolekcije High Glass parfumes.
"Prepričan sem, da je vonj, ujet v stekleničko, izdelano iz enega najčistejših stekel na svetu, inovativen način predstavitve naših izdelkov na trgu, čemur v Steklarni Hrastnik namenjamo vse več pozornosti," je ob izidu parfumske stekleničke ECHO dejal mag. Peter Čas, generalni direktor Steklarne Hrastnik.

Foto Steklarna Hrastnik
Foto Steklarna Hrastnik


V Steklarni izdelujejo stekleno embalažo, namizno steklo in razsvetljevalno steklo, v okviru katerega delajo proizvode iz ročne proizvodnje. Izdelek je nastal v okviru iskanja novih možnosti za razvoj izdelkov, v okviru katerih sledijo trendom steklarske panoge v globalnem merilu, so zapisali.

Več iz rubrike

trendi

Kako se prepletata budizem in znanost

Znanstveniki vse bolj uporabljajo budistično modrost za razumevanje različnih raziskovalnih tem in človeškega stanja. Menihi in redovnice pa zavzeto srkajo najnovejše raziskave. Njihova vprašanja so …

trendi

Blagoslov in prekletstvo à la Michelin

O tem, kako podjetje, ki prodaja gume, odloča o usodi svetovne kulinarike.

trendi

Ženske se manj ličijo. Posledice se že čutijo

Japonsko luksuzno kozmetično podjetje Shiseido se spogleduje s kitajskim spletnim modelom, ki bi podjetju zagotovil rast po pandemiji. Trenutno časi niso rožnati.

trendi

Na dnu oceana poteka lov na minerale, vredne več bilijonov

Najzanimivejša prihodnost tehnologije za drone morda ne bo v zraku, po katerem bi dostavljali pakete za Amazon, ampak pod vodo, kjer bi pomagali odkrivati ogromno bogastvo.

Komentarji: