Steklarna Hrastnik izdelala dišavo za dom

Steklarna Hrastnik je v svoje parfumske stekleničke iz kolekcije High Glass Parfumerija ujela še svoj vonj. Imenuje se ECHO in diši po vrednotah podjetja, ki vodi zaposlene v njem. Vonjavo je posebej za Steklarno Hrastnik ustvarila multimedijska umetnica Eva Petrič, ki je na stekleničko upodobila idrijsko čipko.
Fotografija: Foto Steklarna Hrastnik
Odpri galerijo
Foto Steklarna Hrastnik

Limited edition vonjava, namenjena odišavljenju prostorov, je zapakirana v stekleničko Andy iz kolekcije High Glass parfumes.
"Prepričan sem, da je vonj, ujet v stekleničko, izdelano iz enega najčistejših stekel na svetu, inovativen način predstavitve naših izdelkov na trgu, čemur v Steklarni Hrastnik namenjamo vse več pozornosti," je ob izidu parfumske stekleničke ECHO dejal mag. Peter Čas, generalni direktor Steklarne Hrastnik.

Foto Steklarna Hrastnik
Foto Steklarna Hrastnik


V Steklarni izdelujejo stekleno embalažo, namizno steklo in razsvetljevalno steklo, v okviru katerega delajo proizvode iz ročne proizvodnje. Izdelek je nastal v okviru iskanja novih možnosti za razvoj izdelkov, v okviru katerih sledijo trendom steklarske panoge v globalnem merilu, so zapisali.

Več iz rubrike