Slovenska aplikacija za potapljače

Aplikacija je namenjena potapljačem, delovala bo kot družbeno omrežje za potapljače, kot iskalnik potapljaških lokacij, ponudnikov, na njej bodo zbrani tudi nasveti, ocene, ipd.
Fotografija: Uporabnikom bo apliakcija h2o globe prinesla transparenten pregled ponudbe. Foto H2O globe
Odpri galerijo
Uporabnikom bo apliakcija h2o globe prinesla transparenten pregled ponudbe. Foto H2O globe

Prvi Slovenec, ki se je na vdih potopil globlje od 100 metrov, Jure Daić razvija novo spletno aplikacijo za potapljače in za ta projekt so pridobili nepovratna sredstva na razpisu P2 Slovenskega podjetniškega sklada, kjer so se za nepovratna sredstva potegovali inovativni slovenski startupi.

Otvoritev Kikcstarter kampanje in hkrati tudi predstavitev aplikacije je potekala v Malinski na hrvaškem otoku Krk. Za realizacijo projekta mora ekipa zbrati vsaj 8.500 ameriških dolarjev, trenutno so na dobri polovici želenega zneska.


Otvoritveni dogodek je mogoče videti tudi na Facebook strani.


Foto H2O globe
Foto H2O globe


Prek aplikacije bodo potapljaški navdušenci lahko poiskali najboljše lokacije za potapljanje s bližnjimi nastanitvami, trgovine in centre s potapljaško opremo, se za skupne potope dogovorili s somišljeniki; se povezovali, pošiljali sporočila ter delili fotografije in videe s svojih potapljaških podvigov; poleg tega pa še ocenjevali različne storitve in produkte, povezane s potapljanjem in preverjali ocene drugih, ki so določene storitve že koristili.

V sistemu bodo nanizani tudi napotki za varno potapljanje.
Uporabnikom bo prinesla transparenten pregled ponudbe, je sporočila vodja projekta Valentina Metež.

Več o tem na povezavi www.h2oglobe.com , kjer je že zaživel nov spletni portal za potapljače.

 

Več iz rubrike