Še bolj dostopno branje naše revije

Ste zamudili pretekle številke? Nič za to.
Fotografija:
Odpri galerijo

Dragi bralci Sveta kapitala!
 
Še vedno zasledujemo cilj, ki smo Vam ga dali pred skoraj petimi leti, tj. da skušamo s poslovno edicijo Svet kapitala  besedi »kapital« nadeti bolj človeški in tudi okolju bolj prijazen obraz. Z vso pozornostjo in natančnostjo izbiramo, prebiramo in zapisujemo zgodbe, ki bi dosegle ta cilj, h kateremu dandanes, v silno neugodnih okoliščin, v katere nas je pahnil korona virus, še toliko bolj smotrn. Nujen.

Pri tem se zelo zavedamo, da  je za vsakega, ki želi prepluti razburkano morje, se izkazati in pokazati, da mu je mar in da je vreden pozornosti, nujno upoštevanje trojnega vodila in sicer a) kakovost b) kreativnost in c) humanost.

V uredništvu Sveta kapitala in v celotni medijski hiši Delo na vsakem koraku sledimo tej trojki, zato ne spimo, ko cel svet spi, delamo, ko je cel svet na čakanju, in zastavljamo svojo novinarsko bit za vse, ki niste odnehali. Brati. Biti. Biti radovedni. Se učiti. Raziskovati. Se odmikati v najboljše zgodbe.

Zdaj imate morda tudi nekaj več časa, zato vam, če ste zamudili izid prvih dveh številk revije Svet kapitala, ponujamo možnost, da si naročite branje na dom. Svet kapitala prinaša v vsaki številki branje, ki ni zgolj »muha enodnevnica«, ki nudi vrednost le za eno številko. Našim zgodbam zato ne nižamo vrednosti. Ravno nasprotno. Zvišali smo jim vrednost, ker želimo, da pridejo do več bralcev, ker se zavedamo, kako pomembna je dostopnost vsega za vse.

In enkrat, ko bo vse to za nami, verjamemo, da se bo v vseh nas prebudila ne le želja, ampak tudi možnost za vzajemnost. Takrat bomo danes podarjeno radi vračali drug drugemu in vzklila bo lepa vzajemnost, ki je v vsej zgodovini človeštva rojevala zgolj in samo uspešne zgodbe.

Zatorej, uživajte ob branju Svet kapitala po drugačni ceni.

Več iz rubrike