Quintessentially: Najem zasebnega letala, prodaja luksuznih izdelkov, izbor najboljših vin sveta

Usluge, ki jih ponujajo t.i. »high-net worth individuals« so proaktivne in več kot le zadovoljive, zapišejo na Forbsu.
Fotografija: Quintessentially si utrjuje pozicijo največjega in najboljšega consierge kluba na svetu. Foto: Arhiv podjetja
Odpri galerijo
Quintessentially si utrjuje pozicijo največjega in najboljšega consierge kluba na svetu. Foto: Arhiv podjetja

Quintessentially  je vodilna svetovna skupina za luksuzni življenjski slog. Začetki segajo v leto 2000, ko je majhna Londonska pisarna ponudila concierge storitve, od takrat pa je podjetje zraslo v globalno skupino s pisarnami v 63 krajih na svetu.

Usluge, ki jih ponujajo t.i. »high-net worth individuals« so proaktivne in več kot le zadovoljive, mednje pa sodijo rezervacija miz v restavracijah v zadnji minuti, ureditev potovalnih aranžmajev, dostop do zasebnih zabav, do uresničitve najbolj nenavadnih želja članov.

Quintessentially Lifestyle lahko ponudi dostop do nedostopnega in navidezno nemogoče spremeni v mogoče. Po želji zagotoviti le najboljše storitve, je Quintessentially ustanovil 33 sestrskih podjetij, ki združujejo eksperte z vseh področji luksuza. To med drugim vključuje odnose z »high net javnostjo«, oddajo ali najem nepremičnin, organizacijo potovanj, prodajo in dostavo luksuznih izdelkov, izbor vin, svetovanje pri nakupu umetniških del in hrambi, dostavo cvetja in najem zasebnih letal....

Quintessentially je letos prejel že kar nekaj nagrad:
 
TTG Luxury Travel Awards 2019Luxury Travel Retail Business of the Year
Corporate Excellence Award 2019Most Outstanding Luxury Travel Management Firm
ACQ5 Global Awards 2019Bespoke Travel Compay of the Year – UK in  Gamechaneger of the Year
Aspire Travel - nagradna za consierge klub leta​
 
Quintessentially si utrjuje pozicijo največjega in najboljšega consierge kluba na svetu. To je v preteklosti med drugim potrdila tudi ameriška revija Forbes, saj je Quintessentially označila za najboljšo v segmentu luksuza.

 

Več iz rubrike