Mali junaki z novo spletno stranjo

Luč spleta je uradno ugledala nova korporativna spletna stran uspešnega slovenskega podjetja Hooray Studios, ki bo pripomogla k njihovi še večji mednarodni prepoznavnosti in osvajanju novih trgov.
Fotografija: Mali junaki imajo novo internetno stran
Odpri galerijo
Mali junaki imajo novo internetno stran

Mali junaki so otroške knjige in slikanice, v katerih lahko kot glavni junak nastopa prav vsak otrok. Izbrano knjigo namreč že v postopku naročila oblikujejo starši, tako da določijo spol, ime in celoten izgled glavnega junaka. Izberejo tudi barvo in obliko las, barvo oči ter tako izgled junaka popolnoma prilagodijo izgledu otroka, ki ga obdarujejo.

»Mali junaki smo trenutno prisotni že na sedmih trgih širom sveta, na vsakem pod drugačnim imenom, s spletno stranjo in knjigami v lokalnem jeziku. Na teh spletnih mestih so v ospredju naši izdelki, želeli pa smo si predstaviti tudi naše podjetje, naš čarobni svet, kjer se čarovnija ustvarjanja personaliziranih knjig pravzaprav zgodi. Zato smo se odločili za izdelavo krovne, korporativne spletne strani našega podjetja Hooray Studios,« je pojasnil Mic Melanšek, soustanovitelj in kreativni direktor podjetja Hooray Studios, ki je bilo letos okronano za slovenski startup leta.

Ekipi Hooray Studios in agencije Madwise sta uspešen zaključek projekta proslavili s slavnostno torto. Foto: Tomaž Kos
Ekipi Hooray Studios in agencije Madwise sta uspešen zaključek projekta proslavili s slavnostno torto. Foto: Tomaž Kos


Njihovo vizijo, cilj in kreativnost so upodobili v podjetju Madwise, kjer so z ilustracijami iz knjig in dodanimi animacijami ustvarili unikatno uporabniško izkušnjo. Spletna stran omogoča pogled v zakulisje podjetja Hooray Studios, od tega, kako nastajajo personalizirane knjige, do zanimivih novic in statistik ter nenazadnje do ekipe in poslovnih partnerjev, ki jih ustvarja. »Pravi izziv je predstavljala preslikava unikatne energije na splet. V ospredje smo postavili igrivost in barvitost, obenem pa zagotovili vtis zanesljivega in hitro rastočega podjetja. Ekipa je z junaki, ki oživijo v personaliziranih otroških knjigah, doslej osrečila že skoraj milijon otrok in njihovih staršev v sedmih državah – Sloveniji, Italiji, Avstriji, Franciji, Nemčiji, Veliki Britaniji in ZDA. Tudi to smo prelili na splet,« o tem, kaj vse so upoštevali pri prenovi spletne strani, dodaja direktor agencije Madwise Sašo Palčič.
Ekipa Malih junakov v kratkem načrtuje prodajo svoje milijonte knjige, s svojimi izdelki pa navdušuje celo ameriške zvezdnice, kot sta Kim in Khloé  Kardashian. Obe sta svoje navdušenje nad njihovimi personaliziranimi knjigami javno delili s številnimi oboževalci na svojih instagram profilih.


PREBERITE ŠE:
Izziv Sveta kapitala, s katerim v okviru mednarodnega tedna sreče na delovnem mestu spodbujamo boljše medsebojne odnose, so sprejeli v Madwisu, agenciji za digitalni martketing.​

Izziv Sveta kapitala, s katerim v okviru mednarodnega tedna sreče na delovnem mestu, ki je bil konec septembra, spodbujamo boljše medsebojne odnose, so sprejeli v Hooray studios, ki jih poznamo po personaliziranih knjigicah za otroke Mali junaki.

 

Več iz rubrike

trendi

Kako se prepletata budizem in znanost

Znanstveniki vse bolj uporabljajo budistično modrost za razumevanje različnih raziskovalnih tem in človeškega stanja. Menihi in redovnice pa zavzeto srkajo najnovejše raziskave. Njihova vprašanja so …

trendi

Blagoslov in prekletstvo à la Michelin

O tem, kako podjetje, ki prodaja gume, odloča o usodi svetovne kulinarike.

trendi

Ženske se manj ličijo. Posledice se že čutijo

Japonsko luksuzno kozmetično podjetje Shiseido se spogleduje s kitajskim spletnim modelom, ki bi podjetju zagotovil rast po pandemiji. Trenutno časi niso rožnati.

trendi

Na dnu oceana poteka lov na minerale, vredne več bilijonov

Najzanimivejša prihodnost tehnologije za drone morda ne bo v zraku, po katerem bi dostavljali pakete za Amazon, ampak pod vodo, kjer bi pomagali odkrivati ogromno bogastvo.

Komentarji: